KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, January 2, 2014

Rezeki Pertama Ditahun Baru....:)


Assalamualaikum

Banyak kerja punya pasal sampai tahu nak updates apa hari nie.Dah la tu lewat pulak tu updates nya.huhu.Hari ni cik nor nak share berita gembira dihari ke-2 tahun baru.

Alhamdulillah, cik nor menang t-shirt dari Perth, Australia, Entry pengumunan pemenang tu kat SINI.Macam tak sangka boleh menang.Ini kali kedua kot cik nor join GA kak umi nie..alhamdulillah tersangkut jugak akhirnya.

Kak umi selalu gak buat GA macam nie.Hadiah best2 tau.From oversea yer..hehe.Kalau korang nak berkenalan or nak join Ga yang kak umi buat boleh follow blog dia kat sini umiyumi2: life in perth, WA

Ok...just for today..:)

p/s: kak sori cik nor dah copy dulu baru mintak izin...maaf kak...:(

50 comments:

  1. wahhh! tahniah cik nor..mesti cantik tshirt tu :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yup..klu jeles follow blog akak tu..hihik

      Delete
  3. tahniah Nor..rezeki ditahun baru...semoga dilimpahkan lagi rezeki cik nor ditahun baru ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah..insyaAllah..aamiin

      Delete
  4. Wahhhh...tahniah Cik Nor.... semoga dimurahkan rezeki lagi

    ReplyDelete
  5. tshirt dr perth tuuu. waoouuu

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...cik nor,

    wahh..cik nor asyik menang aje.. jeles pulak...hehehe.. moga sukses selalu..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      jangnlah mselim..mselim pon apa kurang asyik meang gak...InsyaAllah..aamiin..:)

      Delete
  7. Replies
    1. hehe..kna follow blog kak umi...dia slalu buat GA..hadiah dia pon best2 gak..:)

      Delete
  8. Beshnyeeeeeee!!!!!!ade lebih? Huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. tahniah......dah rezeki.....memang tak kemana....

    ReplyDelete
  10. tahniah......ya nor

    p/s: tahniah kat sini juga... http://www.mialiana.com/2014/01/carta-top-10-pengkomen-tegar-2013.html

    ReplyDelete
  11. .alhamdulillah..Tahniah Cik Nor :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah cik Nor ....kalau Okje sure tak muat Tshirt tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..eh mana blh tak muat..muatlah kak..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...