Sunday, January 26, 2014

Ole-Ole Dari Bandung...:)


Assalamualaikum

Alahai..hari nie macam malas jer nak buat kerja.Al-maklumlah sunday blues.Otak dah blur dan mengantuk.Biasalah kan bangun awal dari biasa.Kalau kat bilik sewa cik bangun solat subuh past tu tido balik.Nie dari kampung kenalah bangun awal, nak kejar masa nak masuk pejabat kol 8.30 pagi..huhu

Seperti yang dijanjikan hari nie walaupon mood tengah merundum cik nor share lah ole2 dari Bandung, Indonesia.Yang housemate yang bagi.Dah lama sebernarnya dia g Bandung tapi 2 minggu lepas kot dia bagi kat cik nor.Nak buat macam mana masing2 busy susah nak bersua muka walaupon satu rumah.Kadang2 tu dia balik awal cik nor balik lewat.Esok paginya dia awal2 lagi dah keluar rumah cik nor pulak selagi xdekat kol 8.30 pagi memang tak keluar bilik.haha.Bila masa nak jumpa kalau macam tu routine nya..:)

Nie rasanya ole2 ke 2 dari Bandung.Sebelum nie kak Fuza yang bagi coz cik nor pengomen tegar blog dia.Entry dia kat SINI.So, sekarang cik nor dah ada 2 keychain dari Bandung dan 1 fm...hehe.Kepada yang agak bermurah ahti nak bagi ole2 kat cik nor boleh lah contact cik nor..haha.

Oklah...cukup dulu untuk hari nie.See u soon..:)

34 comments:

  1. salam =)

    ^_^ yaya pon pernah dpt ole2 kwan bg dari bndung..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...

      tahniah cik yaya..:)

      Delete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. rezeki cik Nor.
    saya bila pulak agaknyer.
    hehehe..
    I wish I can have one too.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..

      InsyaAllah..akan tiba nnt..aamiin

      Delete
  4. Untung cik nor..dpt mcm2 ole2 dari luar negara

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..rezeki jgn di tolak...seronokkan bila ada yg ingat pada kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki jagn dtolak...musuh jgn dicari...:)
      yup btl tu kak..:)

      Delete
  6. wahhhh dari bandung tuuuu...bestnya...

    ReplyDelete
  7. Tahniah2 dpt ole2 dari jauh....:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak mia...alhamdulillah..:)

      Delete
  8. Assalammualaikum...cik nor,

    tahniah yer.. dapat ole3 dari kekawan.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih..alhamdulillah..:)

      Delete
  9. wow, menarik tu hadiahnya, jauh pulak datangnya.

    ReplyDelete
  10. oshem.. penuhla peti ais dgn FM from overseas.. hehe.. tahniah kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..hajatnya mcm tu lah shad...terima kasih..:)

      Delete
  11. Wah.. Bestnya dpt ole2 dr jauh...

    ReplyDelete
  12. Bestnya dapat ole olekan cik nor ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...