KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, January 4, 2014

Kenapa Cik Nor Tak Join GA.???

Assalamualaikum

Hari dah hari sabtu.Hari ahad dah kerja balik.Haishh..begitulah rutin cik nor setiap hari, setiap minggu, setiap bulan dan setiap tahun selagi cik nor mampu bekerja..Mana tahu kot skit lagi cik nor jadi mam besar kat rumah jer ker...goyang2 kaki jer ker..haha..Verangan lebih tol la cik nor nie..haha

Kenapa tajuk macam tu erk?Sebenarnya dah lama gak cik nor tak join GA or segmen.Tengok orang join bestnya.Tambah best kalau dipilih sebagai pemenang.Ouchh..memang jeles lah cik nor.Bukan cik nor tak mahun join tapi nak buat macam mana masa selalu mencemburui cik nor.Time rasa nak join GA or segmen ada jer kerja nak buat buat.Dah terbantut kat situ.huhu

Pertamanya cik nor mohon maaf kepada penganjur sebab tak dapat join.rasa teringin tu memang menebal tapi korang faham2lah.Harap korang semua tak cop cik nor sombong.huhu

Alahai meluah perasaanlah pulak cik nor nie.Korang layan jer lah yer..haha

sekian untuk kali ini.

44 comments:

  1. xpe cik nor..:D yg pntig ad pengisian yg baik...

    ReplyDelete
  2. Nina pun dh lama xjoin ga. Xp ciknor. Paham tu

    ReplyDelete
  3. klo de byk masa depan lappy senang join segmen/ga
    tp klo byk urusan keje..hihi...mmg x dpt join
    xpe...yg penting uruskan yg utama dahulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya btl tu kak..utamakan yag pnting dulu..:)

      Delete
  4. Owh..mmg perasan pun..ingt x minat.hihi..

    ReplyDelete
  5. Fiza pun skrg dah jarang.. tak th la.. mcm mls jer.. lgpun rs terkejar2 jer dgn rutin harian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal fiza..banyak kerja nak kna settle,,huhu

      Delete
  6. Akak pun jarang join GA...bukan sebab sombong tapi masa sangat terhad...huhu

    ReplyDelete
  7. nampaknye kita mengalami bende yg same lh..hihihi :)

    ReplyDelete
  8. Btl cik nor.. kdg2 mmh tak sempat nk join.. bukan tak nk support tp entri sendiri kdg2 pn terbantut..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah..tahu tak per farah..blog kita sendiri pon kadang2 terabai...huhu

      Delete
  9. Tiey pum dah lama xjoin GA. Lepas daftar degree bulan 7 haritu memang 1 GA pum xpernah join. Xde masa nak join, tp ada masa buat entry baru,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..dah sambung degree..tahniah...blajar btl2...GA nie lupakn sementara..hehe

      Delete
  10. Replies
    1. muz xjoin GA xper..entry baru sntiasa ada..hihik

      Delete
  11. biaselah tu kak.. x pe ada keluangan masa nanti join ye

    ReplyDelete
  12. sama lah ciknor. rasa nak join tp ade je yg menghalang. kalau join pun yg simple2 je. nak follow berderet tu tutup mata je mmg tak dapat join.. time consuming sgt lah. kita nak cepat. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah..tahu xper..itu salah satu faktor jugak knapa xjoin GA...kita nak cepat banyak pulak syaratnya..huhu

      Delete
  13. samala kita cik nor,lama tak join ga..huhuu

    ReplyDelete
  14. sy nak BW pun x sempat skrg..sbb sek telah dibuka...tp sy akan cuba BW ke blogger yg tinggalkan komen di blog sy...In sha Allah. Tanpa pengomen siapalah saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. utamakan yang pnting dulu a.kie...bw slow2..:)

      Delete
  15. sy pun tak join sebab kesibukan di awal thun.. bru buka sekolah la kata kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..faham tu maria..time free bru blh join..:)

      Delete
  16. Assalammualaikum..cik nor,

    xper apa nak mare2.. mmg masa mencemburi... kan! .

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      yup..btl tu mselim..:)

      Delete
  17. biasa la cik nor
    time BZ nak tulis blog pun x sempat kan? huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tahu xper..kadang2 tu 2 3 hari bru ada entry baru..:)

      Delete
  18. aiza pun macam tu juga cik nor.. kalau letak syarat yang susah lagi la aiza berat hati nak join, hihi..

    ReplyDelete
  19. betul tu. sama la dgn ciksu.. dh lama x join GA OR SEGMEN.huhu

    ReplyDelete
  20. OKje mmg dah lama pencen join GA cik Nor...maleh pun ada.... takut tak sempat nak bw pun ada...caca marba alasannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tapi kan kak jeles gak tgk org dapat hadiah..:)

      Delete
  21. Replies
    1. helmi xjoin GA pon tak per sebb penulisan helmi kat blog tu best sangat..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...