Breaking News

Dapat Hadiah Dari Shida...


Assalamualaikum..

Hari nie mood nak menulis blog n nak bw merundum disebabkan oleh line internet yang sangat lembab.Terkedek-kedek macam siput sedut..hihi.Nie pon kena refresh 2 3 kali barulah boleh updates .Cian kan cik nor ..huhu.

Hari nak story la pasal cik nor dapat hadiah dari blogger Shida.Alah blogger yang femes tu..Sebut jer blog Dunia Shida semua orang kenal lah.Dia ramah tau.Semua follower yang follow dia, dia lokek nak jejak semua followers dia termasuklah blog cik nor yang tak berapa nak femes nie.Blog suam2 kuku..or hidup segan mati tak mahu..itulah ibarat blog cik nor sekarang..haha.

Minggu lepas lagi kot cik nor dapat hadiah nie tapi macam biasalah cik nor peram sebagai pekasam dululah baru cik nor publish kat public..hihik.Trand cik nor macam tu harap korang faham lah...hihik.Cik nor dapat hadiah nie sebab cik nor nie pengomen tegar kat blog dia.Cik nor kalau dapat hadiah mesti sebagai penomen tegar jer.Kalau menang GA or Segmen tu 1 dalam 1000 jer lah..haha

Cik nor dapat kalender poket, kalender macam penanda buku dan business kad shida.Cantik kan?bilalah gamaknya nak buat kalender n business kad macam shida nie.Veranganlah dulu ye cik nor...hehe

Thanks ye Shida sudi bagi hadiah nie kat cik nor.Lain kali nak lagi.Kalau tak salah nie kali ke-3 cik nor dapat hadiah dari Shida..:)

p/s:Sori hari nie xbw sangat coz internet slow sangat2..huhu

42 comments:

  1. tahniah..kira rezeki jugalah, sebab kita tak dapat..hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah cik nor, rezeki tu... cantik sangat..

    ReplyDelete
  3. tahniah lil sis... jeles akk tengok...nak kalender gak...hhee

    ReplyDelete
  4. Cantiknya kalendar tu....seronokkan bila dapat.

    ReplyDelete
  5. tahniah. cntik kan. biru.
    ramai yg dpt ciksu tgk.

    salam maulidur rasul

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik sue..:)

      salam maulidur rasul cik sue..:)

      Delete
  6. tahniah.. blog Cik Nor ni ramai.. daripada saya punya ^^'

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mana ramainya..biasa ajer..:)

      Delete
  7. senengnya dapat hadiah... jadi pengen ane :-)

    ReplyDelete
  8. congrat ya sis.. banyak sekali tuh hadiahnya :-)

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...cik nor,

    wahh tahniah dapat hadiah cik nor daripada.. blogger femes tu... pape pun terbaik lah cik nor moga sukses k..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih..InsyaAllah..aamiin

      Delete
  10. tahniah...bertuah dapat kalender comel...dari blogger famaous

    ReplyDelete
  11. wah bestnyaaa... cantik pula tu!^^

    ReplyDelete