Breaking News

Alhamdulillah ...Rezeki Tahun Baru


Assalamualaikum

Ermm,...hari nie baru bersiaran kembali setelah 2 hari berhujung minggu.Yang ada tu autopublish semata2.hihi.Maaf sangat2 sebab ada blog yang tak sempat cik nor bw hari.Kerja menimbum la kawan2...huhu

Buka personal email pagi tadi tertiba terpandang satu email macam official jer.Mula macam buat tak layan jer.Tapi tergerak hati nak buka.Biasa kalau nampak macam xberfaedah  cik nor delete jer terus.Hari ni nasib tak ter'delete' , terbuka dan terbaca dengan teliti.Alhamdulillah...dapat topup RM10.00 sempena survey  Pasca PRU13.Ingatkan dah tak dapat sebab dah lama sangat join servey tu.Tapi dah rezeki cik nor nor tak kemana.alhamdulillah..:)

Saper yang join survey nie?Meh la share sekali..:)



58 comments:

  1. uish, untung tu, rezeki cik nor, alhamdulillah.. singgah menabung ye cik nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah mama..terima kasih mama.:)

      Delete
  2. tahniah cik nor..alhamdulillah..mmg rezeki kan
    blh la koling2 dgn yg tersyg

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah...InsyaAllah..:)

      Delete
  3. wahh.. bestnya.. tahniah2.. hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah ! dah rezeki cik nor tu.

    ReplyDelete
  5. alhamdulliah, rezeki cik nor..huhu

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum..cik nor,

    rezeki datang mencurah3 tu... best2...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim

      alhamdulillah..:)

      Delete
  7. tahniah cik nor.. murah rezeki cik nor

    ReplyDelete
  8. saya tak pernah join mana2 survey.... hati nak join, tapi malas sesangat... alhamdulillah rezeki org rajin...hhee

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..rezeki kan cik nor??:)

    ReplyDelete
  10. cik nor tak sia sia jawab survey yek hehe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..rezeki..dapat jugak kan tu :)

    ReplyDelete
  12. amboi! tu mmg rezeki tu...tahniah cik nor!! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih sally..:)

      Delete
  13. alhamdulillah. tahniah cik nor. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...terima kasih aisya..:)

      Delete
  14. alhandulillah...rezeki tahun baru...semoga bertambah lagi lepas nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. rezeki jangan di tolak cik nor..heheh

    ReplyDelete