KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, November 15, 2013

Hot Berger.


Assalamualaikum

Hari nie cik nor dah cuti hujung minggu.Masa entry nie publish cik nor entah ke bulan ke bintang tak tahu lah.haha.Apa kata korang layan lah hot berger kat atas tu.Ni gara2 terliur  Jaa Kechik layan hot buger kat entry nie INI.Balik kerja tu terpandang gerai burger baru buka.Jeng.jeng hot burger cawangan cherang telah dibuka.Apa lagi malam tu jugak g serbu gerai berger tu.

Gelojohkan cik nor.Haha.Rasa dia not bad la.Yang pasti sos yang diaorang gunakan dari jenama hot berger.Yang atas tu berger ayam biasa.Harga dia RM3.00. Then yang bawah tu berger ayam special.Maaf dah tak senonoh gambar dia sebab my housemate dah hentam dia baik punyerr..haha.Harga dia RM3.70.Harga dia okla...Dia punya trade mark best..Kedai kaki 5 rasa 5 bintang kalau tak salah la..:)

Oklah tak nak bebel panjang2.Nak buat entry lain pulak..:)

Thursday, November 14, 2013

My BFF Sponser Ini..:)


Assalamualaikum..

Maaf yer semua cik nor lambat updates blog hari nie.nak buat macam mana kerja berlambak dok menunggu.tambah pulak bos ada kat office tak boleh nak layan blog sangat lah.Kan kantoi tak pasal2 tak boleh berblogging buat selamanya..hihik.

Amboi cik nor panjang lak dia membebel.Lain gambar yang dia tepek lain pulak yang dia bebelkan.Bosan kan cik nor nie,,..hihi.Cik nor nak citer yang my bff sponser bateri baru untuk handphone zaman batu cik nor tu.Bateri dia dah kong dan dah kembung.Sebelum dia meletup baik tukar baru.Kebetulan my bff g law yatt dia nak beli monitor pc yang rosak cik nor tumpang sekaki suruh dia beli sekali bateri handphone cik nor.Cik nor tanya harga coz nak bayar tapi dia cakap tak payah lah.Dia belanja.

Apa lagi suka sesangatlah cik nor.Lompat bintang lima ploh kali..melampaulah tu..haha.Thank you very much my bff..lain kali boleh belanja lagi...:)

Stop sini dulu..babai..:)

Wednesday, November 13, 2013

W.Wednesday#33


Assalamualaikum

Ini lah pengunjung setia blog cik nor walaupon cik nor tak bw kat blog mereka..Terharu sungguh dengan mereka2 ini.Thanks a lot sebab sudi singgah blog cik nor dihari cik nor cuti...:)




p/s: cik nor sakit gigi hari nie...xder mood..:(

Monday, November 11, 2013

keputeraann al-sultan kelantan

Assalamualaikum

Hari ni cik nor xbersiaran guna pc tapi guna
Smartphone pinjam.hehe. hari kat kelantan cuti sempena keputeraan al-sultan kelantan. Dua hari yer cik nor cuti. Jangan jeles yer.hehe.kekok sesangat guna smartphone .nak buat macam mana selalunya cik nor   guna pc jer nak updates entry kat blog.

Apa2 pon selamat bercuti buat semua rakyat Kelantan. Semoga Allah lanjutkan usia al-sultan kelantan. Aamiin

keputeraann al-sultan kelantan

Assalamualaikum

Hari ni cik nor xbersiaran guna pc tapi guna
Smartphone pinjam.hehe. hari kat kelantan cuti sempena keputeraan al-sultan kelantan. Dua hari yer cik nor cuti. Jangan jeles yer.hehe.kekok sesangat guna smartphone .nak buat macam mana selalunya cik nor   guna pc jer nak updates entry kat blog.

Apa2 pon selamat bercuti buat semua rakyat Kelantan. Semoga Allah lanjutkan usia al-sultan kelantan. Aamiin

Sunday, November 10, 2013

Kerugian......:(



Assalamualaikum

Tetiba jer tajuk kerugian kan.Bukan rugi duit tapi rugi contribution point yang dah lama cik nor kumpul bertahun lamanya.Akhirnya expired macam tu jer.Macam sia2 jer kumpul benda tu lama.Last2 dia reset jadi kosong balik.Banyak gak tu..8 ratus lebih..huhu.Nak buat macam mana redha jer la.Kumpulah yang baru balik..huhu.Yang korang pulak macam mana?Kat mana nie? 8share la..hihik


Cer korang check mana tahu kot expired macam cik nor jugak..Mintak2 lah idok yer..:)


p/s: Tahniah buat Fizo & Mawar..selamat pengantin baru..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...