KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 17, 2013

Masih Bercuti.....

assalamualaikum...

Mintak maaf banyak2 sebab dah lama tk online..bukan malas tapicik nor masih lagi bercuti .hihik.Hari ahad minggu depan baru cik nor masuk baik kerja.Mesti korang tertanya tanya kenapa cik nor tak bwke blog korang.Mood beraya tak habis lagi tambah plk pening mkn danging pon tak habis lagi,,hihi. nie pon curi masa n guna laptop adik nak updates entry sbb dah lama tak derentry baru kat blog cik nor.

Satu lagi masalahnya line internert slow sangat.Sekarang kat kelantan musin hujan so, line dia pon cam siput la skit.hihik..idea takberapa nak adalagi nie.Just nak mention cik nor tengah bercuti .Bila dah masuk kerja nnt cik nor bw ke blog koang semua k...:) Syang korang...hihik



Oklah...ckup dlu untuk hari nie.Taip pun berterabur almaklumlah guna laptop bkn pc..kekok..:)

Tuesday, October 15, 2013

Selamat Hari Raya Qurban

Assalamualaikum



Selamat menyambut hari raya Qurban buat seluruh umat Islam tak kita di mana berada.Semoga kita semua mendapat keberkatan daripada ibadah korban yang kita lakukan..InsyaAllah..aamiin

Sunday, October 13, 2013

Gara-Gara Lupa..:)

ihsan google


Assalamualaikum..

Hari nie macam tak de idea sangat nak updates blog.Nak buat macam mana fikiran melayang dah balik kampung.hihik.Macamlah jauh sangat kampung cik nor tu kan?45 minit dah boleh sampai cik nor cakap kat korang.haha.Nak buat macam mana eksited sangat nak balik sebab minggu nie cik nor tak balik kampung...2 hari jer pun cuti.Petang nie cik nor dah balik kampung...Esok cik nor dah ambik annual leave then hari khamis bos bagi cuti ihsan.Maknanya Ahad minggu depan baru kami kembali bekerja seperti biasa..hehe

Panjangnya mukadimah cik nor.Lain dia letak gambar lain dia bebelkan..huhu.Sori yer kawan2.Hari Jumaat malam tu macam bosan jer.So, ajak haousemate keluar g bandar.Kebetulan cik nor nak bank in duit rumah sewa n duit bayar kereta.Keluar lepas magrib then siap semua tu mcm awal lagi nak balik.Melenconglah ke Tesco.Kakak cik nor suruh beli sabun nak mendobi.Cewah first time g Tesco.Parking pn cam tak betul jer.Housemate kata oklah tu tak masuk line orang .Cik Nor on jer bila orang dah cakap macam tu..haha.After dah siap shopping..Shopping lah sangat .haha

Dah keluar dari petak parking..bawak kereta macm biasa jer..cik nor tak perasan ada benda kat kereta tak pasang.Dah cuak masa ada budak2 nak melintas jalan diorang pandang semacam kat cik nor.Rileks je drive.Then nak sampai dah dekat traffic light.Ya Allah..lampu tak pasang.Nasiblah tak langgar apa2 tadi.Moral of the story...kena selalu drive waktu malam supaya tak lupa pasang lampu..hihi..Harap korang tak macam cik nor..:)

Itu jer nak cerita petang nie...babai..:)


p/s:Petang nie cik nor dah balik kampung.Ahad minggu depan kita jumpa yer..:)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...