KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, October 5, 2013

Hepi Bestday To Me..:)





Assalamualaikum...

Alhamdulillah..di tarikh keramat ini cik nor masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di muka bumi ini.Pada tanggal 5 oktober 198...cik nor dilahir kan di muka bumi ini.Dan ketika cik nor baru sahaja mengenal dunia, abang sulung cik nor pergi meninggalkan cik nor untuk selama-lamanya akibat deman panas.Cik nor tahu tentang cerita ini melalui cik nor mak dan ayah cik nor.Kerana di saat itu cik nor tidak mengerti apa-apa.Walaupun cik nor tak pernah bersua muka dengan arwah abang...cik nor sentiasa mengingati beliau.Hanya al-fatihah dapat kak chik sedekahkan pada a.long...


Alamak..sedihla pulak ayat kat atas tu.sori lah yer kawan2.Nak buat macam mana terkenangkan arwah abang yang cik nor tak pernah bersua muka.Macam nie lah kan orang tak der abang.huhu.kepada kawan2 blogger yang wish bestday untuk cik nor terima kasih banyak2.Yang nak bagi hadiah jangan lupa mintak alamat kat G+ cik nor yer..haha..muka tak malukan cik nor nie..mintak hadiah ngan orang....

oklah..stop sini dulu..:)




Thursday, October 3, 2013

MINI GIVEAWAY by T-SHIRT MUDAH TERENGGANU




Syarat-syarat penyertaan:-

  • Yang beralamat di Malaysia Sahaja
  • Follow Blog T-shirt Mudah Terengganu
  • Like page T-shirt Mudah Terengganu 
  • Buat entry bertajuk " MINI GIVEAWAY by T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 2"  & buat backlink ke entry ini.
  • Copy and paste gambar diatas sahaja untuk buat entry..
  • Tinggalkan Link di bahagian komen..
29 - 03 OKTOBER 2013

Wednesday, October 2, 2013

GA BY LIZA IZARA


SYARAT -SYARAT DIA :

1. DAH LAMA FOLLOW BLOG LIZA IZARA...:)

2. DAH LETAK BANNER DIA. TADI INGAT NAK COPY PASTE JER DARI BLOG LIZA TAPI TAK BOLEH RUPANYA.NASIB LIZA TAK TAHU KALAU TAK, KENA SAMAN DAH CIK NOR.KORANG YANG BACA NIE JANGAN BAGI TAHU LIZA TAU..HEHE..NANTI TAK PASAL2 CIK NOR KENA SAMAN LAK.CIK NOR PULAK STAIL MALAS NAK MENAIP TU YANG SUKA SANGAT COPY..HEHE.TAPI KALI NIE CIK NOR TERPAKSA MENAIP JUGAKLA SEBAB TAK BOLEH NAK COPY PASTE.TAPI CIK NOR TAK TAHU NAK TULIS APA..CUMA CIK NAK BAGI TAHU LIZA NIE COMEL LA...BUKAN AYAT MEMBODEK YER..HIHIK

3. CIK NOR TAK DER INSTAGRAM LA..PAKAI TELEFON BIASA JER..:)

4. NAK LINK JAP LAGI..SABAR MENANTI YER LIZA..HIHIK

KEPADA KAWAN2 YANG NAK JOIN BOLEHLA KLIK BANNER KAT ATAS TU..GUD LUCK ALL..:)

W.W#30



P/s: Teruk sangat ke blog cik nor nie sampai orang cari benda yang bukan2.Sejak minggu lepas lagi yang bertanda merah tu orang cari.huhu.Ada gambar tak senonoh ke dalam blog cik nor nie?Kalau ada tolong bagitahula cik nor nak delete..huhu

Tuesday, October 1, 2013

Jom Makan Nasi Kerabu...


Assalamualaikum

Dah lama kan cik nor tak buat entry pasal makanan.Kalau ada pun pasal buah-buahan jer.hehe.Bila kegilaan cik nor nak snap gambar makanan tiba beginilah jadinya..haha.Harap korang dapat layan kegilaan cik nor nie.Jangan sesekali bosan untuk melayan blog cik nor nie.

Hambik ko..bila cik nor dah merapu panjang lebarlah di buatnya.Back to pic lah cik nor...hihik.Gambar nasi kerabu nie cik nor snap minggu lepas lagi.Tapi hari nie baru sempat nak buat entry.Dah 2 hari bz ..hari alhamdulillah sempat lah nak updates blog dengan sempurna.hihik.Minggu lepas mak cik nor g umah jiran dia ada buat kenduri nak buat solat hajat untuk anak dia nak exam PMR.So, dia jemputlah mak cik nor tolong2 masak.Kalau kat kampung biasalah lepas siap masak mesti diorang bagi apa dimasak tu untuk dibawa balik.Untunglah cik nor tak payah masak.Just masak nasi jer.ahaks.Sebenarnya mak hanya bawak balik ayam goreng, kerabu, tumis n solok lada jer.Yang lain2 tu tambahan cik nor sendiri.hehe.Harap korang tak jeles ngan kaki ayam goreng cik nor tu.haha.Sedap oo kaki ayam goreng tu..:)

Kalau time tak balik kampung then mak pulak g kat kenduri rasa tak best sangat.Sebab apa?Sebab tak boleh makan gulai kat tempat kenduri.haha.Cik nor n adik beradik suka sangat berebut kalau mak bawak balik gulai.Tak tahu kenapa.huhu.Try kalau gulai ayam sendiri..mahunya tak habis..huhu

Oklah..itu jer nak sharing hari nie..hihik..jumpa lagi ya..:)

Monday, September 30, 2013

Ke Mana Cik Nor??

Assalamualaikum...

Mesti korang rindu ngan blog cik nor nie kan?Cer angkat tangan saper yang rindu...alamak tak der pun.. malu nya cik nor.Cover malu...:).Malas nak merapu panjang2.Sebab cik nor nak cepat nie.Just ambik masa 2 3 minit macam tu jer.Banyak kerja nak kena settle.Semalam satu hari tak updates blog.Harap maaflah kepada raka2 blogger yang menunggu entry baru dari cik nor.

Alahai cik nor nie macam lah glemer sangat orang nak rindu2 bagai.Followers pun tak sampai 1k dah tak payah nak berangan femes yer cik nor.haha.Hari nie cik nor updates blog tanpa gambar.Just ayat merapu yang keluar dari kepala cik nor jer.Hari nie dan semalam kerja bertinbum kat atas meja cik nor.Nie pun cik nor curi masa jap nak jenguk korang.Kalau yang cik nor tak bw tu harap maaf la sebab cik nor kesuntukan masa.Biasa cik nor banyak masa terluang.Semenjak 2 menjak nie bz memanjang.Nie betul2 bz yer buka buat2 bz yer..huhu

Moga esok dapatlah cik nor updates blog seperti biasa.Doa2kan lah yer kawan2..Rindu nak jejalan kat blog korang tak masa mencemburui cik nor.harap maklum yer kawan2.huhu

Oklah..esok ada masa cik nor coret panjang2 lagi kat sini.Babai..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...