KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, July 5, 2013

Thank En.Nuff..:)


Assalamualaikum...
Hari jumaat aku tak berapa nak on9.Biasalah cuti hujung minggu.Aku lebih suka bersama family tercinta..(ayat memang tak henggat)haha.Lain yang aku letak gambar lain yang aku cerita.Mesti korang pening blog bw kat blog cik nor.haha.
Oklah ...straight tu the pointlah.Kat atas tu, yang aku buat tanda merah makna iklan yang tengah bergoyang inul kat blog aku.2 iklan sekali en.nuff bagi aku.Dia marah aku kot.Aku selalu hantar tiket tak puas hati kat dia.haha.Jangan marah ye en.nuff...cik nor just nak kepastian jer.Moga rezeki lebih murah di bulan ramadan ini...aamiin..

Ok...just for today...see u next entry..:)

Thursday, July 4, 2013

Bila Cik Nor Tak Der Kerja...:)

 Assalamualaikum....
Nie cerita tengah malam punya yakni sebelum masuk tidur.Macam biasalah kalau awal2 aku melepak kat bawah melayan tv.Itulah kerja aku bila malam menjelma.hehe.masuk2 bilik2 roomate aku tengah berinai dengan kawan dia.First dia ajak aku, aku macam tak layan lagi.Rileks jer aku.Last2 bila member dia balik bilik, akhirnya aku tergoda jua.Tengoklah gambar kat atas tu..haha.Just 3 jari jer aku inaikan.Kalau aku inaikan 10 jari nanti orang cakap aku dah kawenlah pulak.haha.Tu pon jenuh aku nak menunggu dia kering.Dah kering cepat2 g cuci nak tengok hasil dia..:)
Taraa...inilah hasilnya setelah dicuci.Aku pakai yang dalam tiub tu jer made in pakistan or india pon aku tak perasan lah pulak sebab dah eksited sangat nak pakai.haha.Dah macam jari orang tualah pulak jari aku tu.Tapi korang layanlah kerja gilos aku sebelum tidur.To miss wanie bila kita nak berinai lagi nie?haha.After berinai ada lagi kerja lain kami buat.Tapi korang kena tunggu next entry la.hehe...Kalau tak silap malam tu kami tidur around pukul 1 a.m...dah macam dok hostel lah pulak tidur lewat..haha

Oklah stop kat sini dulu..see u next entry ya...babai..:)

Wednesday, July 3, 2013

Layan Aiskrim Dikala Hujan..:)


Assalamualaikum.

Hari nie cik nor free kot..haha..Free lah sangat.Bos tak der keluar sebelum rehat tadi tak masuk2 pon sampai sekarang.Mana dia pergi tak tahulah.Biasa kalau dia masuk lewat ada jer yang tak kena dimata dia.Last2 cik nor lah yang selalu kena tahan telinga mendengar dia membebel..haha.Tapi cik nor macam biasalah kalau bos membebel benda tiada kaitan dengan cik nor, masuk telinga kanan keluar telinga kiri lah jawabnya.muahehe...Memang jahatkan dapat staf macam nie...:)

Alahai melalutlah pulak cik nor.Lain dia post gambar lain pulak yang dia cerita.haha.Ok2lah aku cerita lah pasal gambar kat atas tu.Tu gambar aiskrim yer..jangan salah tafsiran yer..haha.Sebenar aku beli satu tupperware besar aiskrim nestle tu.Perisa vanila...best.Aku tak bagi letak dalam mug.Tak kan nak makan dalam tupperware tu kot...memang buruk perangailah cik nor.Tak pasal tak der orang nak buat makwe @ menantu..haha.Separuh cik nor makan dengan roti then separuh lagi sungguh sedap dimakan begitu sahaja...hehe.Time makan nie hujan turun mencurah-curah membasahi bumi.Tapi cik nor rileks jer layan aiskrim...hebatkan cik nor...(perasaan dah datang)

Oklah tu jer nak cerita sebenarnya.Harap korang tak pening baca entry cik nor kali nie.Babai...:)

Ini Gambar Buat Aku Jeles.....#W.W



Biarlah gambar ini menggambarkan perasaan jeles aku.....haha

Tuesday, July 2, 2013

Orang Sibuk Balik Kampung, Cik Nor Sibuk Tambah Lemak..:)

 Assalamualaikum...

Hari ni macam rajin nak updates blog awal.Haha..Nak buat macam mana kerja ada tapi malas nak buat.Bos pulak tak masuk lagi.Makin berleluasan lah aku mengular.Tak baik punya staf...:) Tajuk entry bukan main lagi.Kejadian nie berlaku malam minggu lepas.Aku macam biasalah hari Jumaat pagi baru aku balik kampung.Orang lain habis kerja hari khamis terus balik kampung.Aku memang tak sempat la.Nak buat macam mana tak der transport.Kalau nak tunggu bas kena balik pagi2lah jawabnya.huhu.Alamak tersasar jauh dari landasan dah nie.Berbalik kepada gambar kat atas.Itulah pizza yang kami beli untuk mengalas perut diwaktu malam.Kami mengalas perut pukul 11 malam tu..haha
 Inilah pizza yang kami beli dari pizza islam tu.Murah je rega dia Tak lebih dari RM7.00 sebiji.Dia boleh bagi empat.Aku 2 keping while roomate aku 2 keping.Ouchh...sangat parah untuk menghabiskannya.Isi kat dalamnya memang padat.Banyak isi kadungan dia, sampai tak terlarat nak menghabiskannya.huhu.Oleh kerana perjanjian 2 keping seorang .Aku dengan paksarela menghabiskan pizza tersebut dengan cara soft n slow..haha.Tapi pizza ni memang bestlah sebab dia tak memuak kan.Tak macam pizza yang original tu.Makan sekeping terus tak boleh ambik yang lain dah..huhu.Buat Miss Wanie...ada rasa nak makan pizza ni lagi tak?haha
Yang pizza tu aku yang belanja.While ayam goreng nie pulak roomate aku pulak my roomate belanja.Bukan aayam goreng kepci tapi ayam goreng Edlee Fried Chicken.Dia beli 4 ketul lagi.Alahai banyak tol dia tapau.Makan berdua jer.Masa beli tu, perjanjian asal 2 ketul seorang.Tapi disebabkan kekenyangan yang melampau.Aku ambil 1 ketul jer.Selebihnya aku bagi tuan dia.Aku dah tak mampu nak habiskan.huhu.Nasiblah tuan dia habiskan bagi pihak aku.Thanks Miss Wanie...hihik.Habis semua tu tambah pulak kentang putar.Tapi xbest sangat roomate aku kata.Tak macam biasa yang dia makan. Aku memang tak pernah rasa sebelum nie.Aku main bantai makan jer.Tak kira sedap ke tak..haha

Oklah...Dah panjang gilos aku merapu.Aku kena stop kat sini dulu lah.ada idea aku update lagi...babai..:)

Monday, July 1, 2013

Hadiah Telah Dipos....



Assalamualaikum...

Wah..rajinnya cik nor  updates blog hari nie.Masuk bakul angkat sendirilah pulak aku nie..haha.Entry nie aku  just nak bagi tahu kepada pemenang bagi seisi teka meneka aku yang kat SINI dan kat SINI.Hadiah nie aku pos hari khamis lagi.May b hari nie baru dia pungut kot.Sebab hari ahad cuti kat Kelantan.Yang alamat kat Kelantan may b sampai esok atau lusa.Yang alamat luar tu harap bersabar menunggu.Di harap semua hadiah yang cik nor pos kali nie sampai.Jangan jadi mcm dulu lagi..Tersangkut kat mana entah.Sila abaikan kat mana aku snap gambar tu...haha

Oklah tak nak merapu lebih2 nak korang bosan pulak.Jumpa di lain entry..:)




p/s:Hari nie dapat hadiah pengomen tegar lagi.:)

Akhirnya Penaja Coklat Muncul Jua.....:)

Assalamualaikum...

Korang ingat tak pasal entry yang aku dapat coklat 2 balang tu? Alah..tak kan dah lupa ko.Kalau lupa meh tekan sini SINI. Masa aku tulis tu...aku lupa blog mana yng aku komen tu.Then aku suruh cik blog tu munculkan dia.Last2 dia muncul kan diri jugak akhirnya...Taraaa..ni lah blog dia...:)


Cakap-Cakap Mrs. KePink Si Blogger Senget


Comel kan? Kepada empunya blog mitak maaf banyak2 sebab copy header tanpa kebenaran.Tolong jangan saman cik nor ok..hihik...Dialah yang sponser coklat untuk cik nor tu...Best tau singgah blog dia.Tuan dia frirendly sangat2.Moh la kita terjah blog ramai2.Nie link blog dia http://talktocayunkpinky.blogspot.com/.Nama empunya blog nie Noor Haida.Asal dari Perak Darul Ridzuan.Muda 3thn dari cik nor..hehe..Okla..tak nak merapu dah..Jangan lupa jenguh blog pn.haida nie.Mana tahu rezeki korang pulak nak dapat coklat macam aku tu..:)

Jumpa next entry..:)

p/s: Salam 1 julai 2013...

Sunday, June 30, 2013

Ahad Untuk Enjoy....:)

Assalamualaikum.....


Hari ni cik belog tak bersiaran lagi....Sedang bersuka ria kat rumah.Hari cuti peristiwa kat kat Kelantan.Thanks to MB Kelantan yang baru kerana bagi cuti sempena perlawan akhir Piala FA.Walaupon aku tak g...aku tetap boleh cuti..haha


TRW vs JDT pasukan mana yang menang??????





~Autopublish~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...