KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, June 22, 2013

Santai Sabtu






~Autopublish~

Layanlah erkkk:)

Thursday, June 20, 2013

Ole-Ole Dari Langkawi....


Assalamualaikum...

Aku tengah tension sebenarnya nie.Nak buat claim milleage tapi terbengkalai coz senarai kehadiran ke mesyuarat tu tak der.Aku dah telefon pegawai bertugas tapi nak kena tunggu minit meeting keluarlah pulak.Lambatlah kalau macam tu.Inbois dan surat hantar claim dah lama aku print.Macam mana nie.?Kena print balik lah nampaknya.huhu.Ada sesiapa tak yang kerja kat JKR, Mid Velley nak mintak tolong nie.huhu

Eh, dah melalutlah pulak aku nie.Ok.berbalik kepada gambar kat atas.Aku sebenarnya tak tahu nak updates apa hari nie.Then belek2 folder gambar yang aku transfer dari my phone ke PC and jumpa lak gambar keychain dari Langkawi.Sebenarnya aku dapat keychain ni anak buah aku.Aku pon lupa dia g kursus ke makan angin kat sana.Tahu2 dah balik then bagi keychain kat atas tu sebagai ole2 dari sana.Banyak dah rasanya keychain yg aku dapat sejak berbloging nie.Nak buat macam mana rezeki murah..alhamdulillah..

Apa korang tanya?Coklat??Coklat memang tak der sebab awal2 lagi dah kena balun ngan anak buah aku.Aku pon dapat makan sebiji 2 jer.huhu.Nampak gaya nak kena g sendiri baru boleh beli coklat banyak2.Tapi bila tu?Dalam mimpi kot.haha

Oklaha stop merapu cik nor.Nanti orang bosan ko asyik merapu dalam blog.huhu.Stop sini dulu. Babai,,:)

Wednesday, June 19, 2013

Wordless Wednesday..


Tuesday, June 18, 2013

Followers Dah 600 Lebih....Alhamdulillah


Assalamualaikum

Alhamdulillah...Syukur followers blog cik nor dah mencapai angka 600 orang lebih.Terima kasih tak terhingga kepada semua followers yang sudi follow blog cik nor yang tak seberapa nak hebat nie.Walaupon blog cik nor nie merapu je lbh tapi korang tetap sudi singgah setiap hari.Thank you very much...cik nor love u all (ayat macam retis lah plk...perasan sorang2 la tue..haha)

Buat yang sudi add G+ cik nor terima kasih jgk.Don't worry mana yang ad cik nor, cik nor akan follow balik anda semua.InsyaAllah.Kepada followers baru blog cik nor sila tinggalkan link anda di shout box cik nor supaya senang cik nor nak follow balik anda.

Itu saja nak membebel petang nie.Babai..:)

Keyword Pilihan#01


Assalamualaikum...

Sebenarnya dah lama aku printscreen keyword ni kat PC.Tapi nak buat macam mana cik belog nie busy.So, jadi pekasamlah dulu dia kat dalam PC nie.Haha.Maf cik belog ni tak suka makan ikan pekasam.Ehh..apa kaitan keyword kat atas dengan ikan pekasam.Memang dah lari tajuk kan??Tahap merapu cik nor dah sampai nie.Korang layan jer lah..haha

Yang aku tanda merah tu lah yang menjadi persoalannya.Bila masa aku buat entry pasal Zura Dj THR Gegar tu.Seingat aku, aku pernah buat entry pasal jumpa Suzana dan Nasa kat Pasar Ramadan Tanah Merah.Entry dia kat sini SINI.Aku ada sebut nama Zura.Tapi tak pulak aku cakap dia seksi.Mai mana pulak seksi tu?Cer korang tolong pikir kat aku lak.Aku dah pening dari mana diorang dapat keyword tu..huhu


P/s..:kepada yang tunggu hadiah dari cik nor tu harap bersabar yer.Cik nor masih tak berkesempatan lagi nak pergi pejabat pos..huhu

Monday, June 17, 2013

Review Blog For W.W#26



Assalamualaikum...

Dah lama aku nak review blog yang bagi hadiah ni kat aku.Tapi nak buat macam mana masa selalu memcemburui aku.Ye lah tu..alasan semata-mata..haha.Nie pun curi masa kejap sebab bos tengah interview engineer baru for mechanical .Aku pon apa lagi dengan laju buat entry baru..hihik.Kejam kan dapat staf macam nie...:)

Oklah back to the tittle...Hadiah tu aku dapat dari Kak Fuza or blog dia Sulaman Lace Heaven.Kalau korang nak kenal dengan lebih dekat lagi bolehlah klik kat link yang aku bagi kat atas tu.Aku biasalah kalau dapat hadiah mesti lah hadiah pengomen tegar.Tak der hadiah lain yg aku dapat..haha.Masuk GA or segmen tak pernah menang.haha.Jadi Pengomen Tegar pon jadi lah dari tak der...Aku suka singgah blog kat fuza nie.Dia ramah orangnya.Part yang aku paling suka bila dia g bercuti ke Bandung, Indonesia.Perghh..dia punya kain pasang sulam memang bling2 mata aku dibuatnya.Tapi nak buat mcm mana duit dalam tabungan dah kurang terpaksalah window shopping je kat blog dia.huhu.Saper2 tengah cari kain nak buat baju raya tahun nie bolehlah shopping on9 kat blog kak Fuza nie.hehe

Satu lagi yang best blog kak Fuza ni, dia juga menjual barang2 kecantikan.Tengok dia bagi sample Mary Kay kat aku.Aku tak guna pun lagi..sayang lah pulak nak guna.Mary Kay ooo..Dah sampai dah jakun aku..haha.So, saper2 yg suka menjaga kecantikan bolehlah singgah n ushar2 apa yang berkenan kat blog dia.k

P/s:Thank you very much kak Fuza.

Selamat Hari Bapa....My Hero..:)

Assalamualaikum...

Rasanya masih tidak terlewat untuk aku buat entry Selamat Hari Bapa buat my hero in my life.Aku tak tahu nak tulis tentang my hero nie.But, dia adalah segala2nya dalam hidup aku.Walaupon dia garang tapi dia baik hati dan suka melawak.Itu lah ayah yang kami sayangi.Gambar ni rasanya aku snap 2 tahun lepas masa open house umah aku.Sekarang ayah dah semakin menginjak usia nya.Tapi alhamdulillah masih sihat.Cuma satu doa kak chik untuk ayah.Semoga ayah sentiasa sihat dan dmurahkan rezeki sokmo...aamiin

p/s:ayah still menunggu untuk mendapat menantu yang ke-3...huhu

Sunday, June 16, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.

Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 16 Jun 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.

tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...