KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, June 15, 2013

Blues Sabtu...


Thursday, June 13, 2013

Khamis Yang Busy....



Assalamulaikum...

Oleh kerana aku sibuk hari nie.Korang layanlah quotes ni. k

Wednesday, June 12, 2013

W.W#26


Biarkan gambar ini berkata-kata..:)

Tuesday, June 11, 2013

Siapa Yang Bertuah Untuk Seisi Teka Meneka Semalam???

Assalamualaikum....

Maaflah aku terlewat sikit updates blog hari nie.Nak buat macam mana.Bos aku bagi macam kerja kat aku.Sampai kerja Engineer pon aku buat.lantaklah betul ke tak yang penting mengikut arahan.haha.Nie sebenarnya ada lagi kerja yang kena settle tapi aku take a break sambil updates blog jap.Nanti korang rindu lak kat aku.Mesti korang tertanya2 mana aku pergi bila aku tak updates blog (perasaan aku jer tu..orang rindu aku..padahal orang meluat adalah ngan aku..haha) ahh...usah di layan perasaan tak betul aku tu.makin dilayan makin teruk jadi nya..haha

Oklah straight to the point lah...don't corner2 lagi.haha.Semalam aku ada buat seisi teka meneka kat SINI.Then adalah blogger yang teka hampir2 tepatlah...Mereka ialah ANDAANDA dan ANDA.Kepada anda2 semua sila emailkan alamat anda di normi80my@yahoo.com.Ada sedikit cederahati untuk anda2 semua.Kalau lambat sampai tu harap anda semua fahamlah.Tuan empunya blog nie busy n kadang2 buat2 busy..haha.

Oklah...cukup untuk hari ini dulu.Lain kali tulis panjang2 lagi..:)

Monday, June 10, 2013

Jom Teka Apa Dalam Tin Ini


Assalamualaikum

Agak2 korang apalah aku letak dalam tin nie.???Saja nak test korang jer nie..haha..Kalau ada yang teka dengan betul aku ingat nak bagi something..hihi.Yang lepas Cer teka Harga Sebenar Dia?? aku masih berhutang hadiah dengan Bro Sop.Bukan aku tak pos hadiah kat dia.Tapi hadiah tu tak sampai2 kat tangan dia sampai sekarang.Mana tercicir pon aku tak tahulah.Sebab hadiah untuk diaryismah.blogspot.com sampai jer.Hadiah sama je yang aku post kat Bro Sop.huhu.Buat Bro Sop..sila tunggu hadiah anda yang baru dengan sabar...hihik


Jom teka nie aku buka sampai pukul 5ptg nie sahaja...hihi...lepas pukul 5ptg aku tak layan dah..haha
Selamat meneka...:)

Bangun Pagi2....Tadaaaaaaaaaa.....

Assalamualaikum



Alangkah bahagianya hidup kalau bangun pagi2 setiap hari terhidangnya sarapan macam.Terasa dunia ni ana yang punyalah.haha..Nie lah hasil masakan roomate aku yanga rajin tu.Aku rajin jugak tapi rajin makan jer lah..:).Ini hasil shopping kami yang kat SINI. Sebenarnya dia masak banyak sebab nak meraikan last day student2 dia untuk semester ni.So, tinggal kan sikit kat aku untuk bekpes (sikit ke mcm tu???) Opps..lupa nak bagitahu roomate aku nie lecturer.Masa aku tulis entry nie dia tengah bercuti selama 10 hari.Tinggallah aku kat bilik sorang2.Huwaa....wanie cepatlah balik.Bosan dok bilik sorang2 tak der orang nak borak ngan k.nor...:)

Thanks a lot to wanie sebab tolong masak bekpes untuk roomate dia yang terlebih rajin nie.Lain kali kalau wanie rajin masaklah selalu untuk k.nor..haha.

Oklah cukup untuk hari nie lain kali updates lagi...:)

Sunday, June 9, 2013

Ahad Yang Kerja....

Assalamualaikum


Aku sebenarnya tak ada apa yang nak cerita hari ni.Tapi aku just nak bagitahu kat korang yang aku g interview lagi hari nie.Doakan aku moga berjaya yer kawan2....aamiin

Tapi aku bengang jugaklah dengan bos aku.Saja jer bagi aku keluar rehat lambat bila dia tahu aku nak g interview.huuhu.Nasiblah sempat, sampai kat tempat interview kol 2.15ptg.Interview start kol 2.30 ptg...alhamdulillah...mana aku tak apply kerja lainnya...aku mintak naik gaji macam2 alasan dia bagi.Saper tak hangin.Kalau kerja gaji tahap tu memang panas jer kan??Kerja makin banyak dan tekanan pon macm tu jugak...lagi lah aku nak cari kerja lain..huhu

Harap2 sangkutlah mana satu nanti...InsyaAllah..aamiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...