KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, June 8, 2013

Saturday....


Friday, June 7, 2013

Tazkirah Jumaat...


Thursday, June 6, 2013

Yeayyy...Dapat Hadiah Pengomen Tegar..:)

 Assalamualaikum....

Hari ni aku ada masa terluang sikit la.So, aku sempatlah nak updates blog hari ni.Semalam langsung tak sempat tu aku main tepek jer gambar apa yang patut...haha.Korang jangan lah marah.Aku ni buat2 busy je...Memang kesianlah saper dapat pekerja macam aku.haha.Malas2 aku pon semua kerja aku settle...Alhamdulillah semua berjalan lancar dan claim2 yang aku buat semuanya bereh....sampai masa dapat duit....:).Eh...panjang pulak aku membebel...Tengok gambar lain aku membebel pulak pasal lain.Oklah..dua2 keychain tu aku dapat dari Jaakechik kerana aku menjadi pengomen tegar untuk blog dia bagi bulan April kalau tak silap aku la.Terharu juga bila ada orang hargai komen2 tak bermakna macam cik nor.Komen ntah apa2 jer kan.Buat semak kotak komen je kan???haha
Nie saja je nak close up.Tak de apa yang berbeza pon.Gatal nak snap lebih.Kalau nak berkenalan dengan Jaa jangan lupa click kat nama dia kat atas tu.Mana tahu rezeki korang pulak nak jadi pengomen tegar untuk blog dia.Jaa nie peramah orang dia.Korang lawatlah blog dia, mesti dia balas balik kunjungan korang tu.InsyaAllah...Tapi buat masa nie dia sibuk nak exam.Dia student PJJ, USM, Pulau Pinang.Mana2 blogger yang nak rasa nak futher study bolehlah tanya dia.Buat Jaa...thanks a lot....Study rajin2 n gud luck for final exam....moga berjaya..aamiin

p/s:Hadiah nie dah singgu sampai, kalau tak silap hari khamis minggu lepas tapi aku tak sempat nak buat entry...:)

Rabu...Ketinggalan...:)


Tuesday, June 4, 2013

Hanya Ini Untuk Hari Ini.....



Assalamualaikum...

Harap maaf ye kawan2 hanya ini yang mampu aku updates untuk kali nie.Masa mencemburui aku..cewaahh...padahal bos ada.Padan muka tak dapat nak updates blog...haha

#kbai

Monday, June 3, 2013

Lihatlah Dunia .....Aku Pengomen Tegar...Haha

Assalamualaikum...
 Yang nie aku print screen kat blog Farah n dia punya entry kat sini http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/06/may-2013-love-me.html.Harap korang pakai kanta ye...sebab tahap je aku boleh besarkan...haha
 Ok..yang ini pula aku print screen kat Ibu Salmi dan kat sini entry diahttp://ibuberbicara.blogspot.com/2013/06/penghargaan-buat-pengomen-tegar-mei-2013.html.Korang klik dekat link tu baru boleh tengok dengan clear k...:)
 Yang nie pulak kat blog adik Nabila Medan dan link dia kat sini http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/06/pengomen-tegar-bulan-mei-saguhati-buat.html.Singgah ye jgn tak singgah...haha

Last sekali kat blog terhangat Mialiana dan link dia pulak kat sinihttp://www.mialiana.com/2013/06/pengkomen-tegar-mei-2013-di-side-bar.html.Korang pergi kat link yang aku bagi tu yer.Jangan tengak yang aku print screen nanti korang kena buat spec tak pasal kena claim dengan cik nor pulak...haha

Oklah itu sahaja yang sempat aku print screen untuk hari nie.Kalau ada lagi aku print screen lagi.Nie gara2 Jaakechik yang bagi info macam mana nak print screen kat pc.Thanks jaa..:)

Ok..stop sini dulu..:)

Giveaway Ke-2 by Jaakechik



Assalamualaikum semua!!
jom join Giveaway anjuran JAAkechik Corner!
anda berpeluang untuk menang Photo Magnet yg ohsemm.
Hadiah Utama pula adalah Dua Helai Baju T-Shirt.

giveaway 2013,

syarat-syaratnya :

1. jadik follower blog jaakechik : www.jaakechik.com
2. klik LIKE facebook penaja segmen (comey2Ku Printing) : 
3. buat entry simple bertajuk : Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik
4. letak banner giveaway (seperti diatas) ke dalam entry anda.
5. tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah komen entry ini.

giveaway 2013

HADIAH : 2 helai Baju T-Shirt & 8 Fridge Magnet Bergambar
NOTA : pemenang diumumkan pada 27 Jun 2013 (random. org)
 Tarikh segmen : 01 - 21 Jun 2013 (only 3 weeks)



'' KLIK HERE TO JOIN ''


Read more: http://www.jaakechik.com/#ixzz2V7uTrBOS

Mana Aku Hilang Selama 3 Hari??

Assalamualaikum....

Mesti korang tertanya2 manalah cik nor pergi (Perasaan aku jer la..haha).Entry lama jer ada kat blog nie.Biasa aku buat autopublish bila aku tak on9 kat blog.Panjang ceritanya...so, aku pendek kan cerita nya supaya korang kat kelabu mata cerita merapu dari aku...muahhaa...Hari khamis tu ingat nak buat auto publish jugak tapi nak buat macam mana sibuk tolong bos cari tempat penginapan untuk dia.Dia nak Hantar anak dia sambung belajar kat Uitm, Kampus Lendu.Alahai tempai belajar aku dulu.Rindunya dah 10 tahun aku tinggalkan zaman itu...huhu

Cari punya cari dia jumpa lah satu hotel kat bandar Melaka jugak rasanya.Ingat sebelum balik tu nak buat entry autopublish tapi bila tengok jam dah pukul 7.30 malam.Tengok kat luar dalam gelap.So, tak jadilah aku nak tunggu lagi.Takut arr nak balik lewat2..dah la aku jalan kaki walaupon dekat..macam2 boleh berlaku..huhu.Itulah sebabnya aku tak autopublish entry aku untuk 3 hari...Aku kalau cuti malas nak on9 sebab rumah ku syurga ku..haha..Alasan sebenarnya tak de internet kat rumah.Cakap je terus terangkan bagus..hihik.



Walaupon terlewat aku still post jugaklah...:)

Ok...done for today see u next entry..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...