KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, May 11, 2013

Eh..Btl Ke?


Friday, May 10, 2013

Renungan Jumaat


Thursday, May 9, 2013

Interview...




Assalamulaikum

Hari aku ada interview.Doakan aku berjaya menjawab dengan tenang ye kawan2...InsyaAllah...aamiin

Terima kasih....:)

Wednesday, May 8, 2013

Wordless Rabu


Tuesday, May 7, 2013

I'M Busy Today




Assalamualaikum...

Firstly aku nak mintak maaf banyak2 sebab tak updates blog hari nie.Bukan malas atau tak der idea tapi banyak kerjalah pulak nak kena buat lepas rehat.Mula2 tu ingat nak hupdates lepas rehat.Sekali bos aku panggil suruh masuk datalah pulak.Hurmm..lari plannig aku.huhu

Nie baru siap keep in data , so curi masa kejap hupdates blog.Harap2 sempatlah....Bos tolong jangan panggil saya lagi..saya nak updates blog jap...haha.Nak mati cakap macam tu kat bos.Memang tak buat lah.Paling tidak kalau tal siap aku save kat deraf jer la...huhu

Best tengok kawan2 blogger updates blog.aku juga yang tak sempatnya...huhu.Korang layan jerlah apa yang patut kat blog aku nie.Entry lama pon banyak gaks yang menariknya..haha

Oklah..Stop kat sini dulu..babai..:)

Monday, May 6, 2013

Sehari Selepas PRU13

Assalamualaikum...

Hari nie entry aku tak bergambar sebab Gambar tak sempat nak transfer dari phone ke pc.Biasalah kalau balik kampung macam-2 barang aku tinggal kat kampung.Haha.So, bateri tak der mana boleh nak transfer.huhu.Aku pon dah buntu nak tulis apa.Tapi aku paksa juga otak aku yang tak berapa nak kreatif dan betul nie untuk mengeluarkan idea..haha.

Sure korang gempak giler bila baca tajuk kat atas tu.Mesti korang ingat ada kaitan dengan PRU13 semalam.haha.Sebenarnya tak...aku saja nak cakap yang aku dah kerja hari ni.Tapi aku tak tahu nak buat apa.Melayan bloglah jawabnya...haha.Itulah sebenarnya aku nak cakap.Tak lebih dari pada itu.Kalau nak keputusan pilihanraya semalam korang carilah kat blog lain.Sebab kat blog aku nie tak de tak sempat nak cari  maklumat pasal tu plus malas lagilah tak derlah entry pasal tu.haha

oklah aku sotp sampai sini dululah.Nanti korang meluatlah pulak baca blog aku nie.Blog SS sendiri..haha
Babai..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...