KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, April 18, 2013

Breakfast Ala-Ala Omputih....:)

Assalamualaikum....

Al.kisah..tayibb....eh...naper pulak nie.Mesti teringt cerita P.Ramlee.Al-malkumlah peminat tegar filem-filem dahulu kalo.hihik...Nie lah breakfast aku pagi Jumaat sebelum balik kampung.Ala2 omputih gitu.Harap jangan jeles sebab pagi2 aku dah tambah berat badan.Orang pagi2 pergi joging aku pulak tambah sparepart kat badan.huwaaa...

Ini lah akibatnya kalau banyak sangat membeli makanan di waktu malam.Nak tak nak terpaksalah Mc Chiken nie aku wat breakfast.Nasib lah tak basi.Kalau basi alamak rugi lah..huhu.Nie sebab entry nie lah.santai malam.Balik dari cafe tu aku melantak kuih-muih yang aku beli sebelum balik rumah.Mc Chiken nie housemate aku yg belanja.Tak ke banyak makanan malam tu.Dari membazir baik aku pilih yang mana harus basi cepat yang mana tidak..Membazir itu amalan syaitan..tak gitu kawan2?..:)

Oklah tak mo tulis panjang2 nak kawan2 blog bosan.Stop sinilah..ada masa updates lagi..:)

Wednesday, April 17, 2013

Santai Malam.....

 Assalamualaikum.....

Inilah cerita disebalik wordless rabu hari nie.Kejadian nie berlaku di hari khamis mlm jumaat sebelum kami semua balik kampung keesokan pagi nya.hehe.Post paling gedikss aku rasa abad ini..haha.Tapi nak marah jgk kenapa cawan teh tarik tu bukan main besar lagi kat depan aku.Sampai terlindung gelas neslo aku..huhu
 Nie nasi ayam haousemate aku.Dia kata best tapi ayam dia kecik...dia yg cakap.Aku tak cakap sebab aku tak makan.Aku just minum jer.Sebab aku dah beli makanan kat rumah.Nak diet lah konon tp diet sepoluh minit jer.Balik rumah aku melantak kuih yang aku beli pulak.haha
Nie lagi dua oraang housemate aku.Seorang kerja tetap while seorang lagi tu budak praktikal..haha...Budak praktikal tu buat muka ala2 kiut-miut gitu..Kiut tak dia..:)Apa aku melalut nie.Memang dah lari tajuk nie.Ini lagi gaya hidup kami yang masih single walaupon aku paling ehem2 dalam 4 orang nie.haha

Dahlah2 tak mahu melalut dah.Stop kat sini dulu.Esok cik nor keluarkan entry baru pulok...babai

WoRdLEsS RaBu....#24


Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua..  Semua ini bersempena blog ERAZ FADLI mencapai Pageview 1 Juta.. Segmen ini bermula pukul 2.30 Petang (Selasa - 16 April 2013 hingga 2.30 Petang (Rabu - 17 April 2013) sahaja.. 24 Jam!

DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta..
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

Tuesday, April 16, 2013

Saper Nakkkk???



Assalamualaikum

Kepada blogger2 yang berasal dari Johor dan yang nak pergi Legoland boleh lah guna kupon diskaun nie.Kalau siapa yang berminat jer..Klu tak minat cik nor tak paksa....hehe


Sekian untuk kali nie.Nak announce yang tu jer...Jangan marah ya semua kawan2 blogger...hihik

Monday, April 15, 2013

Apa Aku Nak Tulis Nie...???

Assalamualaikum...


Maafla pada siapa2 yang singgah hari nie.Aku tak ada idea langsung nak updates apa.Nie aku tulis jgk just nak isi rasa kekosongan sesangat hari nie.Sebenarnya banyak gak citer yang aku nak share kat korang.Tp hari ni pc aku buat hal then aku ada kerja yang nak kna taip.So, lupalah nak transfer gambar dari hp ke pc.Tak dapek lah den nak nolong...Esok klu sempat aku sharelah citer2 tu yang dah jadi pekasam kat dalam hp aku tu....jagn marah ye kawan2....:)


Sunday, April 14, 2013

Tudung Bawal Bermanik & Batik Sutera












Hari2 minggu mcm nie jom lah ushar2 batik sutera dan tudung bawal bermanik.Mana lah thu kot berkenan bolehlah order sehelai 2.

Tudung bawal bermanik = RM20.00/sehelai
Tudung bawal kosong = RM10.00/sehelai
Batik sutera= RM250.00/sepasang
Harga pos=RM6.00

Untuk order bolehlah email ke cik nor di normi80my@yahoo.com atau whatsupp ke 0136339947.Cepat2 sementara stok masih ada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...