KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, April 3, 2013

Not In Mood....

Assalamualaikum

Hari aku not in mood coz....my blog tak seperti selalu.Ada yang tak kena dengan kotak komen aku.Biasa aku nak bls komen just tekan reply jer..ni tak thu aku tergodak apa semalam buka2 kotak komen aku tak kluar.Buntu aku sekejap.Tak thu nak buat macam mana dah nie.Sapa-sapa yang expert tolong lah aku, bantu lah aku dalam menangani masalah kotak komen aku.Dia kluar asing dr entry.Aku nak kluar skali ngn entry baru senang nak komen.Then bawah yang orang komen tu aku nak ada butang reply terus.How can ai do my friend.Please help me....:(


W.W#23




p/s: aku tengah pening kenapa dengan kotak komen aku lain macam jer hari nie.Boleh bagi komen sikit siapa yang expect bab-bab blog nie.

Tuesday, April 2, 2013

Rileks Petang...


Pagi Dapat MMS Macam Ni...:)



Pagi-pagi kalau dapat mms gambar macm ni.Then ada mesej kat bawah berbunyi:
Assalamualaikum.Good morning.Dah sarapan ke belum?Dah sampai tempat kerja ke?Take care ya..:)

Sure berbunga hati nak pergi kerjakan.haha 

Monday, April 1, 2013

Chef Lanz...I'm Coming..:)

 Assalamualaikum....

Dah lama aku tak ajak korang menternak lemak kan?haha..Hari nie jom kita kembali menambah lemak kat badan kita yer...(Mana blogger yg diet..jangan rosak kan diet anda itu...pesanan ikhlas dari cik nor..:)Wah mcm sedapkan spagetthi bolognese aku tu..aku tak reti nak sebut bolognese tu..aku just order spagetthi kuah merah jer.haha..Biasalah orang kampung tapi nak makan makanan barat.Itu lah padahnya.Korang jangan cerita kat orang tau..Malu cik nor bila 1 Malaysia tahu..haha
 Nice kan gelas dia.Terasa macam minum dalam botol lah pulak.Kalau dah jakun memang tak kan hilang jakun nya.Apa2 pon layan jer cik nor yang jakun ini...peace yoo...sebenarnya kat dalam tu air sirap limau jer.Bukan air strawberi ke hapa tu.haha..Kalau adik aku dia panggil air kenduri kawen..:)
Nak nie dessert yang dia sediakan sekali dalam pakej yang kami makan tu.Sebenarnya air dan dessert nie percuma.Kami cuma bayar untuk spageethi bolognese then kawan aku pulak makan yee mee Sizzling..Kami just kena bayar RM14.00 untuk 2set hidangan kami.Murahkan kedai ni.Kedai makan nie baru buka sebenarnya.Masa kami pergi tu masih ada promosi.Promosi dia sehingga 14 April 2013 nie kalau tak salah aku la.Opss..lupa nak mention tempat dia.Berdekatan dengan Selera Cik Siti, Jalan Hospital , jalan nak pergi ke Panji tu.

Oklah...setakat ini dulu untuk kali ini.Aku nak g rehat...ada masa aku hupdates lagi..babai...:)

Sunday, March 31, 2013

Mini GiveAway by ainamansor.com

Bismillahirahmanirrahim...

 photo bannerGA-2_zpsa0ed0dc9.gif


Langkah mudah untuk join:

1. Klik link 1 dan 2, tunggu sampai habis loading! Kalau tipu, tak berkat oooo :p

2. Follow

3. Add to G+ Circles +Aina Mansor dan +Farah Waheda Wahid

4. Like page

5. Buat entri bertajuk Mini GiveAway by ainamansor.com

6. Copy coding yang disediakan dan pastekan ke dalam entri

7. Tinggalkan URL entri dalam ruangan komen ini SAHAJA!

Terpulang untuk tag blogger lain ataupun tak :)

Senarai hadiah:
Top referral
URL blog akan diblast kepada 10,000 cbox menggunakan software Referrer X
Kelebihan : UV akan meningkat dan follower akan bertambah

Random.org
Blog review x 5 - Farah Waheeda
Topup RM5 x 2 - Normi Nieza
Blog review - Budak Vanila
Topup RM 10 x 1 - Sheila Salim
Blog review x 3 - Sheila Salim
Banner blog x 2 - Adam Faiz
Tapak iklan x 2 - Adam Faiz
 29/3/2013 - 29/4/2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...