KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, February 7, 2013

Selamat Tahun Baru Cina....


Wednesday, February 6, 2013

W.W#16


Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3



Bawah nie syarat tuan punya blog yang tlis cara nak menyertainya..aku just copy dia punya jer...aku malas nak menaip..haha...jgn marah tuan punya blog..:)

Korang nak join?

Perlu buat entri kat blog.. Hanya perlu tinggalkan link blog korang kat ruangan komen entri ni, dan mselim3 akan senaraikan link blog yang join . Lengkap agar senang nak blogwalking. Semua boleh, tak kira blog baru atau lama, samada banyak atau kurang follower.. k,

Jangan lupa linkkan banner anda ke blog mselim3 nie k..

pls : Jangan lupa follow blog ini , dan like k, kalu sudi x paksa. Janji ikhlas. 

Tarikh Tutup : 22-02-2013.

Klu nak join jgk just click jer kat banner yg cantik kat atas tu..:)

Tuesday, February 5, 2013

Poskad Dari Indonesia.....:)

Assalamualaikum....

Sudah lama jgk rasanya aku tak merapu kat blog nie.Yang ado tu aku just join segmen jer.Harap korang fahamlah klu aku join segmen or join GA tu maknanya aku tak der masa nak merapu.haha.Gambar nie aku rasa dah 2 3 hr jg aku upload kat blog.Past tu aku peram biar dia jd pekasam sblm aku post kat smua.Ikan pekasam best lah pada gambar pekasam aku nie..haha.

Oklah seblm aku start merapu panjang2 baik aku tulis apa kaitan gambar kat atas tu ngn entry aku kali ini.Poskad nie aku dapat dr kawan aku yg pergi ke Tanah Jawa.Bukan kawan aku dr Tanah Jawa yer.Sila baca btl2 yer...haha..Member aku nie klu nak kemana2 or mkn angin oversea mesti tanya aku nak poskad ke tak?Surelah muka tak malu aku nie jawab nak la.Dulu dpt poskad dr Gold Coast.Nak bca sila buka entry nie Poskad Dari Gold Coast.

Satu jer yang tak best pasal poskad nie, dia pos dari Malaysia bkn dr kantor pos tanah Java.Aku nak tgk dia punya setem.Sama tak mcm setem kita.Nak buat perbandinganlah kononnya.haha.Apa kejadah tu...mmg aku tak der kerjalah kan...haha..Apa2 pon terima kasih bebanyak kat  Miss Anne sbb slalu igt aku klu nak g oversea.Klu korang nak thu lbh lanjut pasal dia clikck jer kat nama dia tu.Dia suka travel Dah banyak tempat dia g.Jangan lupa click blog dia kpd sesiapa yang suka travel.Sori anne aku promete blog ko.Jgan marah yer...:)

Kepada sesiapa nak g oversea tu jgn lupa send poskad kat aku yer.Nak mtk bnda lain takut tak mampu nak bagi.Mtk poskad jer lah...mmg dasar muka tak thu malu kan aku nie..haha

Oklah....klu dah merapu mmg aku tak igt dunia.Baik aku stop dlu sblm korang menyampah baca blog aku..haha...babai..:)

Monday, February 4, 2013

SEGMEN – Blogger i2 Sahabat ku




  1. Buat 1 entri tajuk “Segmen Blogger i2 Sahabat ku”
  2. Tempek gambar tu kat entri korang
  3. Linkkan ke entri ni. 
  4. Folow blog buruk ni. Tak follow pun takpe aku tak paksa..
  5. Link kan entri korang kat ruangan komen.. Mudah bukan.. Jom join tarikh tutup penyertaan 28 Feb 2013..
Kelebihan Join Segmen ni:
  1. Siapa yang join secara automatic masuk dalam bloglist aku sepanjang tahun 2013
  2. Trafik blog akan meningkat
  3. Follower semakin bertambah
  4. Kenalan blogger semakin ramai
  5. Perkongsian antara blogger dengan blogger.
     Saper2 yang nak join leh arr klick kat banner tu...:)Jom sama2 kita tambah followers blog kita..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...