KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, January 17, 2013

Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu




Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu 


Segemen ni aku jumpa kat blog Mialiana .Com...Aku tanpa segan silunya join blog nie leh lah click kt tajuk bawak banner tu,,:) Moh lah kita tambah followers...

Wednesday, January 16, 2013

Wordless Wednesday#14


Tuesday, January 15, 2013

Menternak Lemak Edisi Ke..???haha

Assalamualaikum...

Alahai lamanya kan aku tak updates aku punya blog.....aku dah upload gambar ni dah dkt sminggu tp aku peram dia kat deraf tak sempat nak wat ulasan kat bawah gambar tu.Kan aku post gambar saja org ckp aku wat Wordless Sunday lah plk.haha..Nnt korang pelik lah plk bla aku wat Wordless sunday....Kan korang cakap aku nie biol plk..haha

Oklah tanpa membuang masa aku citelah naper aku post gambar chiken chop nie.Biasalah org jakun mcm aku nie makan makanan barat mcm nie mesti nak snap gambarlah.Gambar nie aku snap thn lps lagi.Masa ni aku balk dr tmn kakak aku g klinik.Dia xcakap tak shat.So, mlm tu g pusing2 bandar Machang cr mana ada klinik yg buka.Almaklumlah hari Jumaat mlm Sabtu certa klinik jer yg buka.Last pusing kat jlan higway nak g Pasir Putih...alhamdulillah Klinik Bima Sakti buka.Nasib lag g awal., klu tak jenuh lah nak menunggunya.Org berpusu2 datang after kakak aku mndaftar.Kira kakak aku org no.2 lah yg register.huhu

Kol 9lbh jgklah kakak aku siap buat rawatan.Aku tggu kat dlam kete jer.mlm nak kuar.Nk membeku jgk aku dok dlam kete..haha..Rasakan saper srh xnak trn.Sejuk2 apa lagi..laprlah jawabnya.Ajak kakak aku g makan.Dia tanya kdai makan mana yang sdap .Aku pun tak thu jgk tp aku suggestlah kdai makan ala mknan barat..Bratlah sgt..haha.Tp aku lupa nama kdai dia.Tempat dia aku thu lah kt depan padang Majlis Daerah Machang. Aku mcm biasalah klu dah nak mnternak lmak dlam bdan aku orderlah chicken chop n jus mangga.While kakak aku plk dia kata nak diet, so dia orderlah maggi gorenh n milo kosong panas..:) tp yang  paling tak bestnya chiken chop dia berminyak sgt.Mmg bertambah2lah lmak dbandan aku nie..haha.Akak aku plk xpuas hati maggi goreng dia msinlah plk..huhu

Oklah dah panjang lebar aku menulis karangan nie.Lain kali aku pling sampai blh jd novel plk..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...