KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, January 10, 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen




Aku dah kna tagged oleh seseorng aku tak salah aku nama dia shasha.So, aku joinlah ..hehe.Aku tak thu lah btl ker tak dia nak mcm tu.haha.Klu salah sla bg teguran yer tuan tanah...:)

Saper2 yg nak join jgn lupa klik kat banner the kluarlah syarat2 dia..hehe

Wednesday, January 9, 2013

Giveaway Mialiana.com



             Smile..Smile...Smile



Rasa2 nya cik nor dah follow, dah add to Circle Google+ Mia dan dah like fanpage Mialiana.com Biasalah Peminat tegar Blog Mialiana.com katakan...haha. Tajuk entry dah cun rasanya.Banner pon dah ok. Link blom lagi lah sbb tak siap create lagi..:) Entry yang paling Cik Nor suka banner untuk normi nieza dan hainom okje.Sebab apa suka entry nie? ermm..buat2 tanya lah plk...hehe..kat entry tu lah terciptanya banner utk Cik Nor....Free lg kak Mia buat khas utk Cik Nor..hehe



Mialiana.com

Nak tagged kat saper er???

1. Wanieys

Kepada geng2 blogger yg nak join..klik jer smile kat bawah banner tu...nescaya keluarlah Blog Mialiana. com bersama syarat2nya..:)

"Chipmunk & Barney : Simple Giveaway".





  1. Buat entri bertajuk "Chipmunk & Barney : Simple Giveaway".
  2. Follow blog Chipmunkandbarney.blogspot.com dan Like SINI.
  3. Tag sekurang-kurangnya seorang blogger lain. 
  4. Jangan lupe untuk tinggalkan link entri anda di ruangan komen ye 

Hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah seperti berikut ;

Hadiah Utama
Fridge Magnet + hadiah misteri dari Chipmunk dan En. Barney(misteri lah sangat)

Hadiah Sampingan
Fridge Magnet x 5 pemenang

Top Referral
Fridge Magnet x 1 pemenang

Sebelum tu, Chipmunk nak minta maaf andai ada terkurang kat mana-mana tu. Dan harap maaf jugak kalau hadiah yang diberikan tu tak seberapa dan masa yang diberikan agak sekejap, sebab Chipmunk nak settle kan everything before Chipmunk balik bercuti nanti. InsyaAllah, kalau ada rezeki next giveaway boleh buat lama sikit. Bila tak tau lagi, jangan tanya. Hehe

Tarikh Tutup : 14 Januari 2013, jam 11.59 malam.

MMg mls gler lah aku nie.Aku tak der masa sbnarnya..sori bnyak2 cik chipmunk.Sbb awak dah ajak..sy join jer..sori bnyak2 sbb sy dah copy past awak punya.Harap awak tak marah sy...ampun...:)

Nak tag kat
1.Ibu Nor salmi
2.Oshin
3.Momoy

Tuesday, January 8, 2013

Kerana Gambar Ini Aku Rugi Kredit RM0.50....

Assalamualaikum...

Mesti korang pelik kan knapa aku ltk gambar pompuan seksi kat blog aku nie kan.Bukan nak citer pasal 18sx yer.Nie aku nak citer skitlah..tp thn lps punya citer ..tak basi lagi lah...haha..Gambar nie klu tak slap aku sampai waktu ptg..dkt2 magrib klu tak silap aku la gambar nie msk  inbox tel aku.Aku mcm biasalah..klu ada msg msk ngn lahapnya aku buka.tak kira saper yg hantar.haha.Igtkan somebody yg hantar sbb sblm tu aku main sms ngn dia.Buka2 alamak..gambar apa nie???

Mmg terkejut gorilla and kingkong lah aku dbuatnya..klu aku lelaki leh arr jgk layan.Nie gambar cam nie aku nak buat apa?Buang dlm recycle bin lah jawabnya..haha..bla dah buka tu aku mcm muskil jgk..tgk no yg hantar tu mcm berbayar..so, dgn tak puashatinya check krdt.Mmg sah..dia dah pow crdt aku RM0.50.huhu.Weh..klu sms ngn pakwe dah blh hantar msg kat dia 50 sms dah..haha

So, kpada rakan2 blogger sila berhati2 klu terima msg bergambar mcm aku.Klu tgk ada mms dr no yg pelik yg buka.del jer trus...may b dia akan knakan bayarn..Mmg tak berbaloi klu dapat gambar mcm nie.Klu gambar karton or bunga aku blh terima lagi...huhu.Seminggu lps tu aku ada terima lg mms dr no yg lbh kurang mcm aku terima gambar kat atas.tp aku tak buka.aku trus del jer.Aku tkut terkna lagi.huhu

Hati2 yer kawan2 blogger....




Monday, January 7, 2013

JuArA LaGu 27...Tahniah Aizat....:)


Terukir Di Bintang – Yuna
Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...