Breaking News

Tiada Entry Baru???


Sumber gambar : uncle google

Assalamualaikum

Mesti korang hairan bin pelik manalah cik nor hilang.Tetiba jer tak updates blog kan?Sejak hari khamis tak der entry baru.Bukan cik nor malas yer.Cik nor banyak kerja la...marah tak cik nor??haha

Begini ceritanya.Minggu lepas bos cik nor ada daftar syarikat kat eperolehan.So, kalau dia nak masuk tender jer masuk jer kat website tu.Segala maklumat syarikat kita dia dah masukkan dalam satu pendrive tapi bukan pendrive..nak panggil apa pon cik nor xtahulah.Kalau kat kotak dia nie..dia panggil token.Apakah itu.??..tanya staf eperolehan...hehe

Dah install apa yang patut..kira macam successlah kerja cik nor.Sampai part nak masuk tender tap boleh buka..kena masuk no.pin.Semua komputer dah install benda alah tu.Semua macam tu.Haisshh...apa masalahnya nie..Tekan sana tekan sini still tak boleh gak.Sedar jam dah kol 6.30ptg.Dah naik tension dan nak muntah hijau dah nie.Last sekali mesej bos, "Bos, saya nak balik doh, xleh buat jugok, tension doh nie".Terus blah balik umah..Balik umah dok fikir lagi.naperlah jadi macam tu...huhu

Jeng..jeng...datang hari nie terus call eperolehan cawangan Kota Bharu, alah office dia kat Wisma Persekutuan  Jalan Bayam tu.Tanya staf dia kenapa tak boleh.Then dia bagilah solution nya.Ooo..mudah sangat caranya..Alhamdulillah..settle masalah cik nor...Hip hip horreyla...haha.Nak call hari khamis lagi sebenarnya tapi dah lewat sebab hari khamis pejabat kerajaan kat Kelantan tutup awal.huhu

Oklah..itu sahaja cerita kenapa cik nor dah sempat nak uptaes blog minggu lepas..:)
Babai

24 comments:

  1. selamat berhujung mggu cik nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah kerja balik la maria..selamat berhujung minggu maria...:)

      Delete
  2. bila kerja dh settle baru kepala ringan sikit kan,, kalau tak tido mlm pn tak lena..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup btl tu farah...sampai sakit kepala cik nor dibuatnya..huhu

      Delete
  3. patutlah senyap cik norr.. rupanya busy ye... lepas ni boleh update sllu...hehe

    ReplyDelete
  4. busy? hehe.. takpe2, settle kerja cik nor dulu baru syok sikit layan blog. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..dah settle dah..snang hati nak bw hari nie..:)

      Delete
  5. cik nor, selamat hari ahad, mama pun bz gak ni.. hihi

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. mmg sibuk...selamat brhujung minggu ejulz..:)

      Delete
  7. hehehe.. dah akhir tahun nih semua busy.. man pun sama macam cik nor.. tengah sibuk dengan kerja.. blog autoupdate aje.. tak sempat nak jenguk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...man sempat gak wat autopublish..cik nor langsung tak der..haha

      Delete
  8. Wahhh bz rupanya..
    Lega kan bila dah sttle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah. kak...lega bru blh bw dgn tenang..hihik

      Delete
  9. dah siap keje tu baru la bestkan nak berblog...

    ReplyDelete
  10. khamis kat sn sm cam jumaat kat sini la kan.. pejabat tutup awal.. janji semua mende settle.. cuti pun relax..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thu tak per..tu yg macam blurr skit nak buat kerja...skarang dah settle skit..:)

      Delete
  11. Kalau okje benda tak settle settle harus nak terkencing hehee...

    ReplyDelete