KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, December 31, 2013

Suka Duka 2013..

Assalamualaikum...

Dari tadi lagi dok tenung tempat nak updates entry baru.Dok termenung jap cari idea nak merapu apa hari nie.Tapi sayangnya tak muncul -muncul gak.kira cik nor goreng jer apa2 yang patut.Harap korang sudilah membacanya,.Ini mungkin entry terakhir cik nor ditahun 2013 ni.Cam sedih jer ayat nie..layan jer lah..:)

Memang banyak suka duka selama cik nor dalam dunia blogging.Dari ke tak der langsung follower sehingga sekarang.Dah hampir empat tahun cik nor dalam dunia nie.Dua tahun kebelakangan nie jer yang cik nor aktif..2 tahun sebelum tu tenggelam timbul..dah macam biskut chipsmore dah.Tulis blog pun macam tulis diary sia yang nak membacanya.Bagi kat budak sekolah rendah pon tak nak baca diorang tu..hihik

Dulu blog cik nor buka macam nie.Berterabur dan tak kemas macam nie.Pernah satu ketika blog cik nor hancus musnah.Masa tu semangat cik nor nak berblogging cik nor memang dah down sangat.Rasa macam dah nak deactive jer blog.Tapi ramai yang bagi semangat dan tolong cik nor disaat nor memerlukan pertolongan.Thanks a lot semua...luv u all...Berbanyak-banyak terima kasih buat kak Mialiana dan Bro Sop.(sori kak mia & a.sop..xletak link..) Kerana mereka blog cik nor jadi cantik sebegini rupa...hehe..cantiklah sangat bak kata afdlin shauki...:)

Banyak benda baru yang cik nor belajar kat blog nie.Tapi satu part yang cik nor fail.Bab coding memang fail.Kalau usik mesti blog cik nor haru biru jadinya.haha.Bab2 coding cik nor serahkan pada yang pakar..:)

Alahai cik nor..tadi kata tak der idea.Nie dah panjang berjela ko tulis..datang dari mana pulak idea mencurah2 nie...hehe..layan jer lah yo..:)

Oklah..stop kat sini dululah...nak makan..laparla..:)


28 comments:

  1. betul tu ciknor. kalau blog hampeh, mesti rasa down sgt kann. nina pun pernah jd mcm cik nor. hancur time tu gara2 tukar template dan xreti nk adjust balik. huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..ada gak org yg xthu meg'edit mcm cik nor..last2 hancuss jadinya...down glerr msa tu..huhu

      Delete
  2. 4 tahun dah berblog... lama tu.... saya hari tu cuti blog setahun lebih juga.... baru2 ni rajin melayan balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lbh kurang tu la..mood xder sgt nak ber blogging 2thn sblm tu..haha

      Delete
  3. selamat tahun baru cik nor... :) usaha mencoding kena berani cik nor.... hihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun mama..:) usaha sampai jatuh tangga..haha

      Delete
  4. selamat tahun baru...
    nory pon tak taw lgsung bab2 coding mencoding blog ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru nory..:)
      samalah kita..hihik

      Delete
  5. selamat tahun baru nor.. heppy blogging and keep blogging.. smile..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru lilynn...InsyaAllah...:)

      Delete
  6. belajar perlahan-perlahan cik nor..hihihi....

    Selamat tahun baru! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah sally..:)

      selamat tahun baru sally..:)

      Delete
  7. takpe nor... it's ok. selamat tahun baru ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak mia...selamat tahun baru jugak kak mia..:)

      Delete
  8. semoga cik nor terus success di dalam blogging.. :D

    ReplyDelete
  9. 2013 meninggalkan seribu satu kenangan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu kak..pahit manis smua ada kak..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...