KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, December 30, 2013

Semalam Dah Tak Der , Hari Ni Tak Der Jugak Ker???


Gambar hiasan dari pakcik Google

Assalamualaikum

Haishh..sibuk bebenor cik nor.Semalam ada jer bw kat blog2 kome tapi entry tak der jugak yang baru.Nak bat macam mana semalam sibuk cik nor dok mengira gaji.hehe.Gaji cik nor ciput jer gaji orang lain yang banyak.Tu yang panjang masa mengiranya.haha

Tajuk entry bukan main panjang ye cik nor.Macam dah tak der tajuk lain dah ko ni cik nor.Apa yang ko nak cerita hari nie tak tahu lah cik nor.Rasa2 macam merapu jer lebih.haha.Tajuk tu sebenar pasal entry.Semalam dah tak der entry baru Tak kan hari nie pon tak de jugak kot.huhu.Nak buat macam mana idea tak berapa nak mari.Pastu bos pulak suka bagi kerja last minute kat cik nor.Tension la gini.Time dekat2 nak rehat ada jer dia nak bagi kerja.huhu

Sampai time rehat, tak der oranglah pulak nak jaga ofis.Semuanya dah keluar g rehat.Sudahnya cik nor dok terperap kat pejabat bersama perut yang sudah berkeroncong untuk ana.Nak menunggu staf lain masuk balik alamak kebulurlah cik nor petang nie.Tak kan nak makan maggie pulak untuk lunch.huhu

Esok kalau ada masa lapang cik nor updates citer2 best dari yang nie.Banyak yang nak share ngan korag sebenarnya tapi masa tak mengizinkan.Maaf banyak2 yer kawan2...:)

Oklah stop dululah.Lain kali cik nor datang merapu lagi..:)

44 comments:

  1. macam ni cik nor kena bawak bekal lah hehehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal lieya..tapi cik nor mls nak msk..haha

      Delete
  2. kasihannya cik nor.. sabar je la.. masuk tahun 2014 harap-harao cik nor dah tak busy lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..tgh sabar dah nie aiza..harap2 macam tu lah aiza..:)

      Delete
  3. Takde idea eh cik Nor? Takpeee, blogger kekadang memang kekeringan idea sikit. Sikit je, esok esok update la ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyolah nad...hihik..btl tu..idea tetiba kering kontang..tu yang mcm senyap n tak der entry baru..:)

      Delete
  4. sian cik nor..keje2 jugak, makan kena jaga..nanti mc tak boleh keje terus..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper..bukan selalau pon...terima kasih take care..InsyaAllah xjadi mcm tu..:)

      Delete
  5. Siannya...lain kali kena bwak bekal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..masalahnya nor malas nak masak kak..hihik

      Delete
  6. Kesian pula saya dengar. Mungkin ada hikmahnya nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper..skali skala jer helmi...sekadar meluah rasa hati jer..hihik

      Delete
  7. semoga cik nor tak kering idea untuk tahun 2014 ni...^_^

    ReplyDelete
  8. hehe bila nak belanja mak dara ni hehe .. melawak jer.. btw selamat tahun baruuuuu 2014

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..blh jer tapi mak dara kna datang kat sini la..selamat tahun baru kembali mak dara..:)

      Delete
  9. Assalammualaikum..cik nor,

    wahh buzy nahh tu.. berlonggok2 nampak...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim

      mmg bz mselim...semalam lunch pon lewat..:)

      Delete
  10. sibuknya cik nor..
    settle dulu semua kerja baru boleh blogwalking dgn hati yg senang, cuma kena make sure perut kenyang lah. eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..semalam lepas settle kerja baru g bw kat blog aisya..sori lewat..:)
      alhamdulillah..kol 2.30ptg baru dapat lunch..:)

      Delete
  11. Kesian kt cik nor.. sabar yer.. lps nke stanby la maggi cup @ roti.. atleast boleh lapik perut dulu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat macm mana farah..redha jer lah..huhu..mmg slalu standby biskut satu tin dalam pejabat..hihi

      Delete
  12. moga dipermudahkan urusan cik nor..syoknye membilang gj..kasi sikit sini..hihihi
    menabung sini-inti

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..aamiin...gaji orang kak..gaji cik nor ciput jer..hihik

      Delete
  13. aii cik nor, mama pun kebizian jugak ni.. hihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  14. tirah menganggur lg nie....xde gaji nak dikira...sobsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. tirah baru habis study kan?skit lagi merasalah kira gaji tu..InsyaAllah..:)

      Delete
  15. Paling tak suka bila dapat keja last minit terutamanya time2 nak rehat...dah lah rehat sejam jak....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu tak per kak..mana kita nak makn. mana nak solat dalam masa 1 jam tu..huhu

      Delete
  16. oh xpe dear normi kalau bz. buat hal yang penting dahulu. rasanya semua rakan blogger faham =)

    ReplyDelete
  17. gitu la kalo keje. Paling tensi, time dah nak balik la bos ajak buat meeting. Bikin geraaam je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm...itu paling buat cik nor marah..time2 nak balik macm masalah plk ada..huhu

      Delete
  18. biasalh..nak penutup tahun,mesti byk keje...

    ReplyDelete
  19. Hujung thun mmg busy cik nor..hihi.. sabor je lah ya..:)

    ReplyDelete
  20. Sibuk pun jgn skip makan Cik Nor, nanti perut masuk angin, pastu mulalah sakit kepala, nanti satu kerja pon tak jadi... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok bos..thanks for your advise..hihik..:)

      Delete
  21. Replies
    1. cik nor kerja la..kelantan tak ambik cuti tahun baru..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...