Breaking News

Jumaat Datang Lagi...

Assalamulaikum

Hari ni nampaknya sekali lagi entry cik nor tanpa gambar.Gambar ada tapi dok dalam henset yang tak berapa nak canggih tu.Malas nak transfer.Almaklumlah....bos ade kat office..tak berani oo nak main transfer gambar.Kan kantoi....nayerrr ooii..:)

Aduh..budak praktikal ni bikin kacau la.Tadi banyak jer idea nak menulis...datang diaorang terus hilang.Alasan jer tu sebenarnya.Sudah sememangnya cik nor xder idea past tu ko nak salahkan orang lain pulak.Alahai cik nor....

Rasanya hari nie cik nor dah berada kat kampung.Mungkin masa entry nie publish cik nor sedang melawat kawasan banjir.Aikk..dah macam YB lah pulak cik nor nie...Ukur jalan jer sebenarnya...ada kawasan banjir cik nor snap la gambar.Nanti hari ahad kalau ada gambar kawasan banjir cik nor share lah kat sini.


Oklah itu saja nak merapu hari nie.Jumpa lagi...babai

20 comments:

  1. Assalammualaikum...cik nor,

    salam jumaat gak.. entry tanpa gambar..

    mselim3

    pls: mselim3 sentiasa support cik nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim
      salam ahad...yup..:)

      p/s:thanks ya mselim...:)

      Delete
  2. selamat bercuti Cik Nor..buleh main boh..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ahad kak..kat kg cik nor tak der air la kak..:)

      Delete
  3. Salam Jumaat Nor,,
    Amboiiii ukur jln tengok banjir ya..jgn terjun dah lah ya....hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ahad kak..
      xg lah kak..xder org nak jaga rumah...hihik

      Delete
  4. jd reporter banjir la cik nor.. hati2 yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdptlah jadi reporter...sbb dok kat umah jer..:)

      Delete
  5. Haa. Boleh tengok keadaan sebenar. Moga semuanya makin pulih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..xblh..sbb kna jaga rumah...org lain yg pergi..huhu...InsyaAllah..harap2 mcm tu la...

      Delete
  6. Replies
    1. terima kasih..dah dtg kerja blk dah..:)

      Delete
  7. wah. macam YB pula cik nor pergi melawat kawasan.. hihi..

    ReplyDelete