KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, November 27, 2013

W.Wednesday #34


Hari nie hari malas cik nor nak merapu kat blog.Korang layanlah gambar biskut kering dengan air milo yang cik nor layan malam tadi sebelum tido.Sedap yang amat.hihik.Tapi tak puas hati la.,kenapa biskut kering tu nipis sangat.Tak puas makan sikit.Habis 5 6 keping jugak malam tadi.hihik. Korang makan apa yer malam td?Sure best2 kan?hehe

Oklah kalau korang nak beli phone sony baru boleh klik SINI, Kalau nak tengok Extravaganza klik SINI, Kalau nak makan coklat boleh klik SINI then last skali kalau nak menderma klik SINI.


p/s: kat tempat cik nor dah start hujan balik.Macam mana kat tempat korang?

38 comments:

  1. ni kalau time hujan mmg sedap pekene ni..

    ReplyDelete
  2. Semalam puasa cik nor...lepas buka mlm dah tak lalu nak makan kenyang banget!..... ingat nak beli biskuy tu lah teringin nak buat tiramisu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..best2..nnt pos kat cik nor skit tiramisu tu..hihik

      Delete
  3. lau biskut kering suka cap ping pong...sedap...tak pernah cuba lg yg cap lain.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biskut cap ping pong dah mahal la skarang...hihik

      Delete
  4. meme sedak sekut cicoh air..kaksura suko cicoh nga air teh o...bele2 tengok tv!..lidoh nok kecek klate pulok..hahaha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohok..meme doh kak..ore klate mana blh pisoh ngan bahase ibunda dia..hihi

      Delete
  5. Kalau time hujan2 mkn biskut cicah air milo mmg best ;)

    ReplyDelete
  6. menu farah smlm heavy cik nor.. chicken chop..hehehe.. hari nie pun rasa nak makan chicken chop lg.. awt tak tau...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..sdapnya..bila nak blanja cik nor nyer...hihik...awat farah mengidam ker?hehe

      Delete
  7. jaga badan ke ape cik nor...mkn biskut je pula...^,^
    tp sedap jgk kan..cicah plak ngn air milo..fuhhhh..
    lame xpekena cmtu ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jgalah sgt..g timbang berat badan naik jgk..haha...
      mmg sdap klu dah lama xpekena..:)

      Delete
  8. tajuk wordless.. tapi banyak word tu.. hehehe

    ReplyDelete
  9. IM pun suka biskut kering dengan milo tak pun dengan teh panas. Sedap!

    ReplyDelete
  10. petang petang layan biskut and air panas pun best kan kan :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. ckuplah utk mengalas perut sblm tdo..:)

      Delete
  12. wah.. sedap dapat makan biskut dengan milo panas cik nor.. kat sini pun kadang-kadang hujan juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure aiza..kna pulak jarang2 mkn..best..:)

      Delete
  13. kebetulan time baca nie tengah hujan..kalau dapat cicah2 macam nie pun sedap jugak nih..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. sedapnyaaaaaaa la hai.. nak2 time betul2 ngah lapar.. hehe

    ReplyDelete
  15. sedap.. makan biskut style cecah2 ni...

    ReplyDelete
  16. kata wordless.. heee
    makan time² hujan ni, sodapp ~wink~

    ReplyDelete
  17. biskut cicah air.. mmg best wat minum petang...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...