KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, November 22, 2013

Sudah Hari Minggu...

Assalamualaikum

Tika entry ni publish...amboi permulaan bukan main lagi.Cik nor cuma nak cakap yang cik nor dah cuti hujung minggu.Petang khamis habis saja wak tu kerja cik nor drive sorang2 balik kampung.Jauh tak? tak jauh mana pon.Cuba 45 minit jer bagi yang bawak kereta laju la.Kalau cik nor mau 1 jam lebih baru sampai rumah.Cik nor bawak kereta laju sikit pada kura2.haha


Hujan2 begini tak berani nak bawak laju2.Jalan licin la.Kalau bawak kalau tetiba kena brek emergency mahu terbabas cik nor.Lagipun mak cik nor dah pesan jagan bawak laju2.Bukan nak g mana pun dak balik rumah jer.So, kata emak kita kena ikut.Baru  hidup senang hati...Eh boleh ke macam tu.Main hentam jer kan cik nor nie.

Apa2 pon thanks kepada semua pengunjung setia blog cik nor yang merapu nie.walaupon cik nor cuti hujung minggi korang still singgah jugak.Sayang korang semua...:)


p/s:Sori entry xde gambar..:)

18 comments:

  1. baguslah ciknor, biar lambat asal selamat, laju2 sangat pun tak bagus, selamat berhujung minggu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih farah..selamat hari isnin..:)

      Delete
  2. selamat berhujung minggu Cik Nor

    ReplyDelete
  3. hati2 cik nor bw kete musim hujan nie..

    ReplyDelete
  4. hati2 di jalan raya...biar lambat asalkan selamat

    ReplyDelete
  5. happy weekend dan selamat bercuti cik nor. :)

    ReplyDelete
  6. salam hujung minggu cik Nor... best nya balik kg...:)

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti dan kembali bekerja cik nor.. :D

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum.. follow kat sini..

    ReplyDelete
  9. Selamat bercuti sekali lagi cik nor

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...