KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, November 23, 2013

Saturday....

Assalamualaikum...

Alahai cik nor nie tajuk entah apa2 kan.Tapi apa kan daya korang memang minat blog cik nor nie.Korang layanlah blog sengal dan merapu nie..haha..Entry cik nor nie tak der kaitan dengan mana2 pihak just about my life..:)


Masa entry ni publish...may b cik nor tengah makan ubi kayu rebus cecah air kopi panas.Perghh..sdapnya kawan2 semua....haha.Melampau kan cik nor..saja nak buat korang laparkan..Jahat kan cik nor nie..Jap2 nak tepek gambar ubi kayu rebus..:)



Sumber Google



Sumber Google

Jangan marah cik nor, cik nor sayang korang...dah macam lirik lagu rihana lah pulak. Saya Sayang awak..:)

Oklah tak de idea lah nak menulis.Lain kali merapu lagi ...babai..:)

42 comments:

  1. aaaaaaa!
    sedap nya! lama xmkn ubi rebus *lama? sekali dlu je kot makan*
    ubi kg best. fresh!
    dap dap! :)

    ReplyDelete
  2. salam.. jom join this :) http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/11/2-giveaway-by-budakcomot.html

    ReplyDelete
  3. sedapnya ubi rebus..selamat berhujung minggu :)

    ReplyDelete
  4. dh lma xmakan ubi kayu rebus , serius teringin ^_^

    ReplyDelete
  5. makanan yang nampak simple.. tapi huhuhuhuhu.. sedap giler

    ReplyDelete
  6. Cik Nor ni memang tau!suka buat akak teringat kat kg!musim hujan makan ubi kayu meme best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori kak....saja nak srh akak blk kg..:)

      Delete
  7. ahaha... sukaaany ubi rebus..dah lama tak makan ni cik nor.. mcm dah susah nk jumpa ubi kayu skrg ni...makan dgn ikan masin & minum kopi O...mmg mabless! :)

    ReplyDelete
  8. kopi dia siap ade tanda love tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Wah lama dah xmakan ubi kayu. Teringat kat umah lah plak.huhu

    ReplyDelete
  10. sedap tu ubi kayu rebus.. dah lama tak makan..

    ReplyDelete
  11. wahhh..ini my favourite ni kak..minum bersama air kopi o kaw..memang bestlah!

    ReplyDelete
  12. alaaaaa...cedappp!!!! hihi..musim2 hujan camni..mmg best wooo ubi rebus =) kalau ila...ubi rebus vs white coffee..mantoppp..hihi

    ReplyDelete
  13. sedapnya ubi kayu tu cik nor..okje kalau makan ubi kayu suka makan ngan sambal tumis cilipadi letak ikan bilis

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..advance nya kak..cik nor xsuka pedas ngn..nnt mengalir air mata & hidung..hihik

      Delete
  14. ubi cicah kopi..? x pernah dengar pun.. selalu cicah gula, x pun sambal tumis ikan bilis.. x pun cicah nyor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa2 pon blh jer pha is...janji layan..haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...