KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, November 4, 2013

Rindu Cik Nor Tak???

Assalamulaiakum

Tajuk entry memang tak boleh blah kan cik nor ni..haha.Kalau tanya soalan macam tu mmg korang jawab tak der siapa yang rindu cik nr.Konfirm...haha..

Korang mesti tertanya-tanya manalah cik nor menghilang.Dah 2 3 hari tak der entry baru.Sebenarnya cik nor bercuti.Cik nor kalau kat rumah memang malas nak buka internet.hihik.Mesti korang tanya cuti apa lama sangatkan?Cuti hujung mingg plus dengan cuti ganti sempena deepavali, cuti final bola sepak dan cuti awal muharam.So, total dia 5 hari semuanya.Lama kan cik nor cuti.hihi..Dah macam cuti rayakan?Minggu depan cuti lagi..Dua hari sempena Keputeraan Sultan Kelantan.Banyak tol cuti kat Kelantan untuk bulan nie.


Hari entry tak bergambar...maaf yer kawan2...gambar dah transfer masuk pc kat pejabat...hihik.Dah tak der idea...stop kat sini dulu lah yer...babai


28 comments:

  1. Lama cuti tu..best la jln2 ni.. :)

    ReplyDelete
  2. owh..lamanya cuti..hehe..ye laa, cuti2 laa masa untuk merehatkan diri sambil settlekan apa2 yang tak settle lagi kan??selamat bercuti..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. rindulah cik nor, siapa kata tak rindu...ooo patutlah senyap jer...ekekekee...wah untunglah banyak cuti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih farah...yup..dah msk kerja balik nie..:)

      Delete
  4. sm la kite.. cuti.. br hari nie nk bw blog kawan2.. welcome back cik nor..

    ReplyDelete
  5. tak rindu pun.. (habis lah cik nor merajuk ni.. :P)

    ReplyDelete
  6. seronoknya cuti..kita cuti pun kena study..waaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. study jgn lyn blog...lps spm smbung blk blogging..:)

      Delete
  7. mmg byk cuti minngu ni kan... syok la duk rumah. jaa pulok still kerja sbb masuk syif...hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal jaa..mmg dok drmah jer..hihik..alahai ciannya jaa..xper..minggu dpn cuti lgi jaa..:)

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih sally..sayang sally sokmo..:)

      Delete
  9. Rindu..... patut pun tak dtg blog Okje senyap je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..hihik..terasa jgk kehilangan cik nor..:)

      Delete
  10. rindu juga cik nor.. aiza pun baru online semalam.. sabtu haritu balik kampung, hari-hari buat entri auto publish je.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aiza...owh..ye ker? cik nor tak sempat nak buat auto publish minggu lps..huhu

      Delete
  11. salam cik nor.. sal;am perkenalan dlm dunia maya.. ciknor org kelantan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..salam perkenalan kembali...yap..org kelantan..knapa yer?

      Delete
  12. Assalamualaikum.. Best kan lama cuti.. Next week dapat dua hari lagi kan.. Alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mmg best..tp bosla yg banyak complaint..hihik...Ya btl tu..alhamdulillah..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...