KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, November 10, 2013

Kerugian......:(



Assalamualaikum

Tetiba jer tajuk kerugian kan.Bukan rugi duit tapi rugi contribution point yang dah lama cik nor kumpul bertahun lamanya.Akhirnya expired macam tu jer.Macam sia2 jer kumpul benda tu lama.Last2 dia reset jadi kosong balik.Banyak gak tu..8 ratus lebih..huhu.Nak buat macam mana redha jer la.Kumpulah yang baru balik..huhu.Yang korang pulak macam mana?Kat mana nie? 8share la..hihik


Cer korang check mana tahu kot expired macam cik nor jugak..Mintak2 lah idok yer..:)


p/s: Tahniah buat Fizo & Mawar..selamat pengantin baru..:)

44 comments:

  1. sabar ye cik nor...meh kita kumpul balik...kena selalu cek la camni ek...

    ReplyDelete
  2. Samalah kita. CP kumpul dari says.my lagi tapi direset begitu saja.

    ReplyDelete
  3. lama dah x jenguk 8share
    wah reset..tumpang sedih
    byk point tu

    ReplyDelete
  4. point tu utk apa ea sbnrnya.
    nk redeem ap ..
    alahai..byk gilo tu ..huhu =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia blh redeem barang ngan 8share...hihik
      tu lah pasal..huhu

      Delete
  5. Sayangnya cik nor burn mcm tue jer.. sabar yer tak dak rezeki la tue..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...cik nor,

    ada expired pulak... nasib nuffnang xder expired... kan..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      yup..klu nuff ada expired habis lah duit kita..haha

      Delete
  7. Cp pon ade expired kew kak?? Bahaya gak ni....
    ptt dorg bg tau kn? Or remain kew...cian akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..akak pn baru thu..huhu
      tu lah pasal nur..:)

      Delete
  8. tak tau apa function benda tu sebenarnya.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu tak der function tp skarang dah blh redeem barang ngn 8share..:)

      Delete
  9. lah kesian plak cik nor..
    sabor ye...
    nanti nak check jugak lah... tak pernah check pn sblm ni..hehe

    ReplyDelete
  10. sayang juga dah expired.. tapi anggap bukan rezeki la kan.. lepas ni kena gigih cik nor kumpul balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...thanks aiza...InsyaAllah..:)

      Delete
  11. alahai..expired yer..banyak jugak tu cik nor....ruginya....xper..nanti kumpul lagi point ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal ila...mmg sgt2 rugi...ok...insyaAllah..:)

      Delete
  12. rugi la plak..bukan senang nk kumpul tu

    ReplyDelete
  13. Owh.. Boleh ek gtu.. Huhu... Mmg terasa rugi.. Tpi anggap je la xde rezeki kn..

    ReplyDelete
  14. sama la kita cik nor.. teribe jer kne deduct cm tu.. sbb nye fiza baru lagi dlm 8share.. dpt kumpul 600.. tetiba je kosong..

    ReplyDelete
  15. anggap je bkn rezwki cik nor ye

    nape entry sultan kelantan ada sampai 4 pulak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok cik sue..thanks..:)

      haha..guna smartphone mcm tu lah..jakun..:)

      Delete
  16. adess... bthun kumpul?
    sabau je la...kumpul balik la ye cik nor...len kli nk kne tgok bila akn exprd..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...dia xder tarikh expired la cik yaya..huhu

      Delete
  17. Apa ke bendanya tu cik nor...okje mcm tak de je

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie dkat 8share...dulu says...dia iklan jgak..mcm churp2 tu..:)

      Delete
  18. Laa..bole gtu plk..saya punye x byk gtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...cik nor kumpul sejak dari says lagi..huhu

      Delete
  19. nak kena check jugak..dah lama tak periksa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik check kak..nannti kena reset mcm cik nor..rugi jer..huhu

      Delete
  20. assalamualaikum kak tumpang tanye....camne nak redeem bonus point...mintak tolong kak eyhhhh.....rase rugi jerk point dah reseet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..dia ada tunjuk la dik macam mana nak redeem cp tu..InsyaAllah ada masa akak tunjuk cara2 nnt...k..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...