Breaking News

keputeraann al-sultan kelantan

Assalamualaikum

Hari ni cik nor xbersiaran guna pc tapi guna
Smartphone pinjam.hehe. hari kat kelantan cuti sempena keputeraan al-sultan kelantan. Dua hari yer cik nor cuti. Jangan jeles yer.hehe.kekok sesangat guna smartphone .nak buat macam mana selalunya cik nor   guna pc jer nak updates entry kat blog.

Apa2 pon selamat bercuti buat semua rakyat Kelantan. Semoga Allah lanjutkan usia al-sultan kelantan. Aamiin

34 comments:

  1. Selamat Bercuti cik Nor..bestnya cuti 2 hari..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atie..xg mana2 pn dok kat umah jer..nenek tak chat..huhu

      Delete
  2. bestnya Cik Nor cuti 2 hari...bolehla pegi jalan2 Cik Nor..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..xg mana2 pn kak..dok kat umah jer...nenek tak sihat..huhu

      Delete
  3. untungla.. cuti free2 je.. selamat bercuti yer..

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti cik nor..

    p/s : kenapa sy tgk entri cik nor yg ini ada byk? huhu

    ReplyDelete
  5. bestnye dapat cuti...kelasss sis update blog guna smartphone :)

    ReplyDelete
  6. semoga panjang umur Sultan berjiwa rakyat ni

    ReplyDelete
  7. salam.hi cik nor..
    wahh mmg best kan..cuti 2ari plak tu..huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..cik yaya
      mmg best sesangat..:)

      Delete
  8. Mmg leceh sikit kalau guna hp .....serba serbi susah.....best lagi guna lappy

    ReplyDelete
  9. wahhh...bestnya...selamat bercuti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..dah msk kerja balik la shaila..:)

      Delete
  10. cik nor di kelantan yer.. hr ahad ni nk ke kota bharu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap...ada apa kat kb?meeting ke cuti..berapa hari kat klantan?

      Delete