KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, November 15, 2013

Hot Berger.


Assalamualaikum

Hari nie cik nor dah cuti hujung minggu.Masa entry nie publish cik nor entah ke bulan ke bintang tak tahu lah.haha.Apa kata korang layan lah hot berger kat atas tu.Ni gara2 terliur  Jaa Kechik layan hot buger kat entry nie INI.Balik kerja tu terpandang gerai burger baru buka.Jeng.jeng hot burger cawangan cherang telah dibuka.Apa lagi malam tu jugak g serbu gerai berger tu.

Gelojohkan cik nor.Haha.Rasa dia not bad la.Yang pasti sos yang diaorang gunakan dari jenama hot berger.Yang atas tu berger ayam biasa.Harga dia RM3.00. Then yang bawah tu berger ayam special.Maaf dah tak senonoh gambar dia sebab my housemate dah hentam dia baik punyerr..haha.Harga dia RM3.70.Harga dia okla...Dia punya trade mark best..Kedai kaki 5 rasa 5 bintang kalau tak salah la..:)

Oklah tak nak bebel panjang2.Nak buat entry lain pulak..:)

62 comments:

  1. waaa...terliur tengok beger...lapar ni

    ReplyDelete
  2. Sedapnya :D Terliur Ina... Dahsyat pulak tu, nama kedai ^^
    Jemput lah join :D http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/end-year-giveaway-by-sabrina-sa-nur.html

    ReplyDelete
  3. mmg sesuai laa entri burger di tghri..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihk..nak lunch ngn berger ke tgh nnt?hehe

      Delete
  4. alahaii bestnya kalau dpt makan burger siang2 nie..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. sori..tak terniat nak buat ainim lapar..huhu

      Delete
  6. malam ni nak masak burger lah..:)

    ReplyDelete
  7. lapa lapa lapa lapa
    lepas tgk beger tu..
    malam ni nak carik ahh.. hehe

    ReplyDelete
  8. tak pernah rasa lagi Cik Nor Hot Burger ni... ekekeke...nak jugak rasa...tapi tak sempat kot sebelum pantang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..xper farah..lps pantang nnt pulun habis mkn berger..:)

      Delete
  9. nak carik burger jugak la.sedap kan burger tepi jln ni.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jagn lupa cari yer cik sue...berger tepi jln mmg best..:)

      Delete
  10. fiza suke beger.. tambah pulak mayo byk..

    ReplyDelete
  11. hot sgt ke berger tu..mh try belanja sikit...hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg hot..amboi nak srh org blanja..hihik

      Delete
  12. Assalammualaikum...cik nor,

    hentam baik punyer separuh habis dia makan...hehehe

    mselim3

    pls: kalau malas malam2 mselim3 bedal burger gak...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      haha,,buruk perangai kan mselim..:)

      p/s:hihik..cepat & mudah kan?

      Delete
  13. Assalammualaikum...cik nor,

    wahh..bedal burger.. mselim3 kalau lapar malam3 pun cari burger gak...heheh mudah senang dan cepat.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      hihik..good idea...:)

      Delete
  14. Sya tgh mkn nasik ni..tapi duk terbygkan beger..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita..selalunya mlm la cik nor layan berger..:)

      Delete
  15. nampak mcm sedap je.. nak suruh cik nor poskan ke sini lah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdp..nak pos blh tp rasanya a.posmen ngap tu la aisya..:)

      Delete
  16. adoi, jadi lapar and terliur nih. hihi. :)

    ReplyDelete
  17. dah sampai ke bulan bintang ke Cok Nor?? hahah...
    sedapppnya burgerrr itu:)

    ReplyDelete
  18. Salam, haaa rasanya klw yg 'harga kaki 5, rasa bintang 5' tu trademark kedai burger Cawangan fizo omar kan? haha sy belum pernah rasa lagi lah..wuwu nmpk cm sedap~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...yup btl tu...:)
      rasala..sdap..:)

      Delete
  19. alamak! sedapnya...lama xmkn burger kat kedai2 biasa. asek burger mcd je boring...nk kena cari ni...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..berger tepi jaln best sgt cik didiey..:)

      Delete
  20. burger ni lagi sedap dari burger mcd, kan :)

    ReplyDelete
  21. singgah ahad
    ciknor entry baru pliisss

    ReplyDelete
  22. sedapnya burger tu cik nor.. terliur i..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik.sori mimie tak terniat nak buat mimie terliur..:)

      Delete
  23. Wah, boleh mahal tapi best juga rasanya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang wahyu..harga murah...rasa dia best..:)

      Delete
  24. kalau saya, saya suka order camni -> burger daging triple cheese double. epic..!! haha

    Exam dah habis
    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/11/exam-dah-habis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..nak tambah berat badan ke apa tu..haha..xmo cheese mlm2...on diet ok..haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...