KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, November 17, 2013

Dapat Hadiah Dari Reddelima & Shida


Assalamualaikum..

Sori lambat updates blog hari nie.Semalam tak sempat nak updates.Al-maklumlah kalau balik kampung busy memanjang.Haha...Busy lah sangat.Layan tido yang lebih rasanya..:)

Sebenarnya entry nie ingat nak buat autopublish untuk hari sabtu.Tapi tak sempat nak buat karangan di hari khamis.Masuk draf jer la jawabnya..haha.Firstly cik nor nak ucapkan terima kasih kepada Reddelima dan Shida sebab anjur GA dan bagi hadiah nie kat cik nor.Sebenarnya Cik nor dah tersingkir masa pemilihan pertama.Oleh kerana ada beberapa pemenang tak tuntut hadiah maka shida buatlah pemilihan baru.Dia mention kat Official Fb dia.Cik nor pon joinla untuk pemilihan kali ke-2 tu.alhamdulillah rezeki menyebelahi cik nor.Cik nor terpilih dan dapat T-shirt yang kat atas tu..:)

Entry yang cik nor join tu kat sini.SINI.Sapa yang tak join lagi part 1 boleh join part 2.Ada dua hari lagi kalau anda semua nak join.Cik nor tak join part 2.Cik nor nak bagi peluang orang lain pulak menang.Kan cik nor join cik nor pulak menang, kasi cam kat orang lain lah pulak.Mana tahu rezeki rakan2 blogger cik nor pulak kali ini...InsyaAllah..aamiin

Stop sini dulu.Nak g makan..lapar la..:)



16 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...