Breaking News

Alahai Churpchurp






Assalamualaikum


Perghhh,...tajuk entry cik nor hari nie memang tak boleh blah.Nak buat macam mana.Dah benagan sangat2 dengan churp2 nie.Dah banyak tahu menabung dengan dia.Xsekali pon dapat cash out lagi.Setiap hari share iklan baru tapi duit masuknya tak der jugak.Kalau masuk RM0.20 sehari cik nor kira sykur dah.Nie dah berapa bulan income still dok rilex macam tu jugak.huhu

Nak marah tak de guna sebab churp2 nie bukan macam nuffnang boleh gak hantar tiket kalau tak puas hari.Kalau churp2 diam jer klu income xdapat.huhu

Hari nie dengan rasa rendah dirinya mohan kawan2 click salah satu iklan churp2 cik nor.Bukan paksaan tu.Seikhlas mungkin yer.Kalau tak nak click cik nor tak paksa.Yang rasa murah hari nak bagi income kat cik nor jer yer.Jangan kata cik nor paksa yer...:)

Korang boleh la klik SINI dan SINI...Seikhlas mungkin tau.Bukan paksaan..huhu


P/s: Yang iklan churp2 kat blog tu ada nilai ke kalau kita click dia.Cik nor rasa macam tak der jer..huhu

42 comments:

  1. assalam...joooom ramai2 join segmen ni... sempena cuti sekolah...
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  2. wokey..sudah klik link yang diberi..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. kalau ada twitter n ramai follower baru senang nak masyuk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jer twitter tp still dok macam tu gak..huhu..@normi....:)

      Delete
  4. Kenapa macam silap link yang diberi.. Tapi tetap terselit link churp2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg silap link..tp cik nor dah btl kan..:)

      Delete
  5. Byk yg masyuk churp2 ni dr akaun twitter kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. btl tu kak..tp twitter cik nor tak ramai followers..huhu

      Delete
  6. ketulusan hati-anuar zain hehehe

    ReplyDelete
  7. dah klik tapi x kuar iklan pon cik nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. silap link la...cik nor dah btl kan..cer click skali lagi..:)

      Delete
  8. Assalammualaikum...cik nor,

    mselim3 dah klik iklan xder pun...macam error aje,,,,

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      yup..mmg error...cik nor dah btl kan..cer click skali lg..:)

      Delete
  9. BBL tolong sekali. Jemput jugak isi tabung churp2 dgn tagline hangat kat atas entri. Tlong menolong amala mulia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..walaupon link yg dberi cik nor tu error..:)

      Delete
  10. iklan churp-churp nie memang tak berbaloi, saya punya tak naik-naik pun....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak..bengang jer kan..huhu

      Delete
  11. ala...x leh nk tlg..sbb internet opis kne block..

    ReplyDelete
  12. dah klik dua2 untuk cik nor.. tambahan nuff digi.. :D

    ReplyDelete
  13. dah klik untuk cik nor.. tapi rasanya income takkan naik.. kedua-dua iklan yang man klik nih sepatutnya cik nor share kat twitter shj (kitkat dan milo).. hanya yg klik twitter shj cik nor baru boleh dpt 20 sen tu.. cik nor kena baca dulu sebelum share.. cuba sharekan yang lain macam rokok tak sah dan mamee.. yang ini takde syarat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..ye ker?kita tgk esok macam mana yer..thanks bagi info..:)

      Delete
    2. tukar pada link lain.. ada 3 kempen churp2 yang hanya boleh share kat twitter (milo sea games, milo malaysia twitter dan kit kat).. yang lain boleh share publicly.

      Delete
    3. ooo..ok..nnt cik nor cr jap..thanks..:)

      Delete
  14. takleh htr tiket eh? dulu mcm pernah je htr tiket kt churp2 tentang earning hilang tu.. huhu.. yg baru ni tak tau lah sebab dah lama tak buka churp2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak thu lah aisya..lama dah tak berurusan ngn churp2..haha

      Delete