KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, October 2, 2013

W.W#30



P/s: Teruk sangat ke blog cik nor nie sampai orang cari benda yang bukan2.Sejak minggu lepas lagi yang bertanda merah tu orang cari.huhu.Ada gambar tak senonoh ke dalam blog cik nor nie?Kalau ada tolong bagitahula cik nor nak delete..huhu

46 comments:

  1. gataiii sangat nk tgk gambar bukan2..haishh..

    ReplyDelete
  2. teruknya...sebab tulah sy tukar nama belog..dulu akuwanitamelayu...dah tukar pada kisahsidairy...klu tidak memang naik macam tu je cik nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ker?padahal nama cik nor ltk tu tak der kewanitaan sgt.tp diorang nie melampau la..huhu

      Delete
  3. aduhai.. sabar je la.. yang nak buat camtu awat la kan.. sian blog cik nor jadi mngsa..

    ReplyDelete
  4. sabar je la cik nor.. farah pun pernah dapat keywords yang pelik2 dan berusur lucah..huhuhu so sad..

    ReplyDelete
  5. isy ada jugak yg mcm tu eh.mcm2 org tp cik nor yg kne.sabar je lah.

    ReplyDelete
  6. Hehe... Muz ada satu entry ttg satu novel lucah. Tajuk je mcm tu padahal isi dia lain sama skali, then entry tu jadi top sampai, skrg, tak tau nak kata apa, tak delete sbb saja nak bg sakit hati org yg cari entry macam tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ker?bgus lah mcm tu..biar padan muka org yg search tajuk2 tak senonoh tu..huhu

      Delete
  7. macam-macam yang dicari.. isk..isk..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. mcm2 ado...tp cr yang baik2 dah la..:)

      Delete
  9. Uuuuiiii..macam2 hal kan.,,sabau je la

    ReplyDelete
  10. bahaya betul keyword tu cik nor.. hihi..

    ReplyDelete
  11. Uiikkk.....pernah terpost ke cik Nor....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana der kak mia..cik nor biasa tulis pasal cerita dsekeliling cik nor jer..hehe

      Delete
  12. cuba buat entri guna keywords tu..sure naik menggunung bilangan page viewer

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sure dah..tapi mls nak layan..:)

      Delete
  13. hahaha..kelakar la plak..aduhai..acene boleh jd cmtu?? cikNor ada bt entri psal 2 ke?? ntah ape2 diorang ni cari =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana der...xpernah buat pon..fais cari ada tak pasal tu?hihik

      Delete
  14. ahahahhaaaa.. cam na boleh melekat keyword macam tu . pelik bebeno la kan.. alhamdulillah saya tak pernah lagi alami situasi ni

    ReplyDelete
  15. alamak....ni dah kira kena tapisan ni..hehehe

    ReplyDelete
  16. Sampai macam tu sekali nak search -.-
    Ada terselit keyword macam tu ke kat blog cik nor?
    Macam tak pernah nampak pun.

    ReplyDelete
  17. amboiihhh memacam pengguna internet ni search kan.. padan muka tak pasal2 apa yg di search x jumpa pun dlm blog cik nor ni kan... wakaka...

    ReplyDelete
  18. amboi..spe la yg gatai sgt tu agknye ye..huhu

    ReplyDelete
  19. Tersalah taip kot tu atau pun tersalah blog.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...