KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, October 30, 2013

WordLess WeDnesday



Cer komen sikit kenapa skyscraper cik nor hanya 2 bintang sahaja..huhu

p/s: Tengah blurr..:)

48 comments:

  1. hihi.. kite lebih 2 bintang kat situ cik nor.. no komen la cik nor.. yg pakar boleh tolong komen.. :)

    ReplyDelete
  2. akak pun tak tau kalau bab-bab camni...:)

    ReplyDelete
  3. Sama lah. Atul punya kadang-kadang ada 1 je. Pelik.

    ReplyDelete
  4. mungkin dia orang tak perasan advert tu..so tak ramai yang click..atau sometimes advert yang ada kat situ tak best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..may b la kot...huhu..harap2 jgn mcm tu..:)

      Delete
  5. kne letak bg org npk kot.. entahla.. fiza pun tak pandai sgt klu psl nuff nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ltk atas shoutbox...hihik..samalah kita..:)

      Delete
  6. saya pun camtu jugak kenaper yer...

    ReplyDelete
  7. sy ada dua jerk...tak taulah kenapa...

    ReplyDelete
  8. BBL pun ada 2 je. orang lain ada 3. pening

    ReplyDelete
  9. okey la tu saya punya hanya ada 2 je..yg leaderboard tak kelaur pun

    ReplyDelete
  10. Akak tak pernah check pun benda ni nak masuk tengok kejaplah...:)

    ReplyDelete
  11. ramai x klik situ kot. kami pon sama gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..mcm tu ker?lieya tlng clik blh?haha

      Delete
  12. tak taw nape tapi nanti kita tolong klik gak :)

    ReplyDelete
  13. wahhhhh..merelip2 kelip kelip

    ReplyDelete
  14. mungkin skyscraper jarang org klick kot...
    kadang2 tak keluar iklan dia..
    ╔════════════════════════╗

    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

    ╚════════════════════════╝

    ReplyDelete
  15. kena tukar kedudukan skycrpr tu.. kalo boleh bile org masok blog ni terus nampak iklan skycpr tu.. sbb tu ramai yg guna floating ads.. :D

    ReplyDelete
  16. hmm.. ntah la cik nor.. tak pakar bab begini.. kalau tolong kira brapa byk bintang tu boleh la. hehe

    ReplyDelete
  17. Dua bintang kerana kurangnya pilihan anda terhadap Skyscraper.

    ReplyDelete
  18. Tak pe cik nor...meh farah tlg top up kasi penuh na..

    ReplyDelete
  19. nory perasan bintang ni selalu berubah2...
    tapi taktaw kenapa dia sentiasa berubah n tak tetap....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal nory..kadang2 banyak ..kadang skit...plik gak..huhu

      Delete
  20. cik nor tak tau nak komen.....benda tu utk apa sebenarnya...lagi teruk Okje ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..dia ada kat acc nuffnang kita..cer akak check..akak punya brapa bintang..:)

      Delete
  21. aiza punya ada 3 je bintangnya.. tak tahu la kenapa cik nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm pelik jer kan aiza...mcm mana dia bg star...:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...