Breaking News

Penangan GA Shida Ridzuan


Assalamualaikum...

Mula2 buka blog tadi cik nor tak perasan yang GA nie dalam masuk dalam list popular entry yang orang suka baca.Bila dah join entry baru...Then perasan pageview dalam 2 ratus lebih jugak kot.Semalam baru join.hihi.Walaupon komen kat bawah tu tak berapa nak banyak tapi dia tetap popular tau.

So, kalau ada saper yang nak join boleh la klik sini entry dia...http://norminieza.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html.Kat situ nanti ada lah cara2 nak join GA tu...Mana tahu rezeki korang nak menang  yang ditawarkan...memang the boom lah hadiah yang di tawarkan....:)


p/s: gud luck pada semua yang join..:)

39 comments:

  1. boleh bookmark dulu nie.. cik nor join yer.. gd luck tau.. >_<

    ReplyDelete
  2. wah..tinggi jugak pageview nya..

    ReplyDelete
  3. tak join lagi.. huhu.. harap2 sempat lg nak join tu nanti..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum..cik nor,

    boleh jadi pipolar entry yer...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim

      mmg dah jadi popular klu dok blah kanan tu..haha

      Delete
  5. hebat tu dh jadi popular post.. semoga cik nor berjaya dalam GA ini.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal aiza...InsyaAllah..terima kasih aiza..:)

      Delete
  6. smpai jd popular post eh..kena join gak la cmni XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..joinlah mana thu fais bertuah..:)

      Delete
  7. lau rajin mesti yaya pon mau join..heeee ^,^

    ReplyDelete
  8. Dah join..Good Luck untuk akak jugak :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    ReplyDelete