Breaking News

Masih Bercuti.....

assalamualaikum...

Mintak maaf banyak2 sebab dah lama tk online..bukan malas tapicik nor masih lagi bercuti .hihik.Hari ahad minggu depan baru cik nor masuk baik kerja.Mesti korang tertanya tanya kenapa cik nor tak bwke blog korang.Mood beraya tak habis lagi tambah plk pening mkn danging pon tak habis lagi,,hihi. nie pon curi masa n guna laptop adik nak updates entry sbb dah lama tak derentry baru kat blog cik nor.

Satu lagi masalahnya line internert slow sangat.Sekarang kat kelantan musin hujan so, line dia pon cam siput la skit.hihik..idea takberapa nak adalagi nie.Just nak mention cik nor tengah bercuti .Bila dah masuk kerja nnt cik nor bw ke blog koang semua k...:) Syang korang...hihik



Oklah...ckup dlu untuk hari nie.Taip pun berterabur almaklumlah guna laptop bkn pc..kekok..:)

42 comments:

  1. takpe cik nor, selamat bercuti.. :) mama sentiasa support ads cik nor...

    ReplyDelete
  2. lamanya Cik Nor cuti..jeles akak..hehehe..

    ReplyDelete
  3. amboi cuti sakan kak normi ye...kita cuti sehari je hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..hihik...xper..lps nie leh cuti lagi..:)

      Delete
  4. selamat bercuti...sama ler dgn saya 4 hari tak hadap blog masa cuti hari tu...tak boleh tinggal nanti bersawang blog.....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...mmg btl2 dah bersawang nie kak..haha

      Delete
  5. Bestnya dpt cuti lama2..leh jln2 sana sini.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xder g mana pon..just lepak kat rumah jer..:)

      Delete
  6. selamat bercuti dan selamat hari raya korban cik nor.. :D

    ReplyDelete
  7. bukan tempat cik nor je.. kat tempat saya ni pun hujan mcm chipsmore. kejap ada, kejap tak. kejap lebat, kejap hujan rintik-rintik. tak menentu. apapun, selamat bercuti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..samalah rupanya...terima kasih..:)

      Delete
  8. selamat bercuti ciknor..
    salam aidiladha juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik sue..:)
      salam aidiladha jgk cik sue..:)

      Delete
  9. Patut pun.... serious tertanya tanya gak okje

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. mmg seronok ila..tp hari nie dah hari ke-2 kerja..:)

      Delete