Breaking News

Kudapan Petang



Assalamualaikum

Sori sesangat semalam tak sempat nak updates blog.Nak buat macam mana bos ade tak boleh nak menyambil la nak menulis blog.Pagi tu clear tapi cik nor pulak buat kerja lain.Bila dah buka kat ruang menulis entry baru bos pulak masuk.Terbantutlah kerja cik nor.Hari nie semangat pagi2 dah menulis sebelum bos masuk or kerja menimbum datang.haha.Buruk perangai...staf syarikat mana lah nie..:)

Tak der apa sebenarnya nak cerita tapi nak share jugaklah kudapan petang cik nor.Mesti korang tak layan kot makanan macam nie.Tapi cik memang layan lah.Sejak dari kecil sampai lah dah tua macam nie tak pernah jemu makan snek yang kat atas tu.Apa keistimewaan dia pun cik nor pun tak tahu lah.Tapi bila dah jumpa memang tak lepaskan peluang nak makan.hehe.Dah macam budak sekolah kan cik nor nie...hihik.Sebenarnya snek tu cik nor paw dari rumah kat kampung.Macam banyak jer..cik nor paw bawak ke rumah sewa cik nor.haha.Akak cik dor dapat hamper masa dia pergi hari keluarga sekolah dia kat Tok Bali.Baik kan adik dia..asyik nak save budget jer...:)

Oklah..tu jer nak story hari nie...bai


p/s:Apa kudapan petang korang?hehe

54 comments:

  1. saya suka...apollo...selalu makan buat kudapan. salam kenal.

    ReplyDelete
  2. sedap tu mengunyah time buat keje cik nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...btl tu..hilnag mengantuk jap..:)

      Delete
  3. wah cik nor, kudapan petang???? naik kalori macam mama nanti cik nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..hihik...mmg lbh pada mama rasanya cik nor nie..haha

      Delete
  4. wahhh sedapnya snek..dah lama x layan snek ni..teringat kecik2 dulu hari2 beli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdap..tambah2 klu dah lama tak mkn..:)

      Delete
  5. black checker tu sally pernah rasa...atas dia yg mcm ala-ala wafer tu kan..?

    ReplyDelete
  6. sekarang taktau la tekak macam selera sangat dengan chipsmore.haha

    ReplyDelete
  7. kudapan petang Farah pula semalam...adalah Pringless... *_^

    ReplyDelete
  8. sekarang ni tekak ni dah kureng skit ngn bnda2 camni.. tak tahu la napa..
    mungkin salah 1 petanda boleh jimat poket kut..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,..bagus jgk tu mimie..jimat belanja..:)

      Delete
  9. kek apollo memang febret jaa sekeluarga jugak. mememy sokmo beli wat stok di rumah, pepagi kalo xde apa nk makan, makan kek apollo jer la for brekfes, jaa ngn fikri.. hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..nie lagi bagus pada cik nor..hihik..tp dia mmg bestkan jaa..:)

      Delete
  10. man tak pernah ada kudapan petang.. tak sempat nak kunyah-kunyah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ciannya man..bz bebonar tu..hihik

      Delete
  11. time boss masuk tak boleh ler nak update entry....hihi

    ReplyDelete
  12. Wah.. wa suka apolo.. Sodap.. ^_^

    ReplyDelete
  13. sedap tu cik nor.. aiza pun selalu layan juga.. tak kira masa.. hehe..

    ReplyDelete
  14. Kudapan ptg sy kuih muih pengalas perut.. mmg lapar ptg2 smbil buat keje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..maria tak blh mkn makanan mcm nie..ibu mengandung kna mkn mkanan berkhasiat..hehe

      Delete
  15. kalau farah kudapan petang2 suka makan kerepek.. tak kisah la kerepek apa.. keropok pun layan jugak.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..klu kat rumah kat kg..itulah cik nor mkn..tp klu kat umah sewa smua nak express..hihik

      Delete
  16. eh sama lah kiter tu perangai mcm ni.. pantang bos xda mula lah dok menulis hehehe... sedap yerrr kudapan tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..biasalah time nie la nak uptades entry kat blog..:)
      mkn ptg syok gaks..:)

      Delete
  17. cik akak pun sama cam cik nor juga...layan-layan juga roti nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestkan cik akak terasa diri muda remaja..hihik

      Delete
  18. hehe..apa yang ada..mun baham je..

    ReplyDelete
  19. Kalau ada okje makan aje cik nor...tp kat rumah ni diaorg lebih suka coklat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..samalah taste kita kak..coklat pn cik nor suka gak..:)

      Delete
  20. kudupan 2 ape?? sntapan eh?? kalau sy lebih suka apollo cake..sedap..nk2 yg plastik warna kuning =) dah lama xmakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..hihik..amboi lbh2 plk fais nie...mkn jer apa yg ada..haha

      Delete
  21. Hari Keluarga Sekolah? Mesti seronok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakak punya tempat kerja..cik nor xjoin pn..hihik..sure la seronok helmi..:)

      Delete
  22. sedap3,heee..kalau dah besar pun tak pedulu sebab benda tu memang sedap,asyik je makan..heee

    ReplyDelete