KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, October 5, 2013

Hepi Bestday To Me..:)





Assalamualaikum...

Alhamdulillah..di tarikh keramat ini cik nor masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di muka bumi ini.Pada tanggal 5 oktober 198...cik nor dilahir kan di muka bumi ini.Dan ketika cik nor baru sahaja mengenal dunia, abang sulung cik nor pergi meninggalkan cik nor untuk selama-lamanya akibat deman panas.Cik nor tahu tentang cerita ini melalui cik nor mak dan ayah cik nor.Kerana di saat itu cik nor tidak mengerti apa-apa.Walaupun cik nor tak pernah bersua muka dengan arwah abang...cik nor sentiasa mengingati beliau.Hanya al-fatihah dapat kak chik sedekahkan pada a.long...


Alamak..sedihla pulak ayat kat atas tu.sori lah yer kawan2.Nak buat macam mana terkenangkan arwah abang yang cik nor tak pernah bersua muka.Macam nie lah kan orang tak der abang.huhu.kepada kawan2 blogger yang wish bestday untuk cik nor terima kasih banyak2.Yang nak bagi hadiah jangan lupa mintak alamat kat G+ cik nor yer..haha..muka tak malukan cik nor nie..mintak hadiah ngan orang....

oklah..stop sini dulu..:)




78 comments:

  1. happy bday cik nor!semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..semoga terus berjaya dan berjaya dalam hidup.. :)

    ReplyDelete
  2. epi bday cik nor.semoga dilipat gandakan rezeki dr Allah dan perolehi keberkatan hidup.Alfatihah buat arwah abg cik nor

    ReplyDelete
  3. wahhhh... happy birthday ya nor...

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir yang ke-? cik nor.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati Allah selalu.. al-fatihah kepada arwah abang cik nor.. semoga di tempatkan di kalangan orang yang beriman dan beramal soleh..

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir Nur....semoga sntiasa dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik...

    ReplyDelete
  6. kaksura nak nyanyi ni..Allah selamatkan kamu..2x Allah selamatkan Cik Nor..Allah selamatkan kamu...happy birthday Nor...Semoga disenangkan segala urusan dan dipercepatkan bertemu......:)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir cik nor..moga panjang umur dan sentiasa murah rezeki :). Al-fatihah untuk arwah abang cik nor..

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir buat cik nor, semoga cik nor sentiasa tabah mengharungi kehidupan, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.... :) al fatihah juga buat arwah abang cik nor...

    ReplyDelete
  9. happy birthday cik nor.smga dipanjangkan usia dan sihat selalu

    ReplyDelete
  10. Happy besday girl normi. Semoga pnjg umur murah rezeki. ...

    ReplyDelete
  11. hepy besday..

    smoga panjang umur dalam mentaati Allah... :)

    ReplyDelete
  12. selamat ulang tahun kelahiran cik nor. alhamdulilah Allah masih panjangkan umur awak.

    recent post : Semangat Header & Logo Baru

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..Happy Birthday Cik Nor
    Sama date dgn ayah mertua akak, anak sedara akak juga

    AlFatihah buat arwah abang Cik Nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak fuza..:)
      owh..tak sangka..:)

      aamiin

      Delete
  14. happy birthday cik nor...semoga panjang umur dan di murahkan rezeki..^^

    ReplyDelete
  15. Selamat ulangtahun kelahiran yg ke berapa yer? Apapun semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  16. Alah. momoy terlambat sehari
    btw, hapi balated birthday dear normi
    semoga bertambah rezeki =)

    ReplyDelete
  17. HAPPY BIRTHDAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!! semoga sentisa happy dan sihat selalu amin..

    ps: samalah tarikh biffday dgn somi mak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mak dara...aamiin

      p/s:jgn lupa wish hepi bestday untuk somi mak dara dari cik nor..:)

      Delete
  18. hepy besday kak
    moga panjang umur murah reseki selalu

    ReplyDelete
  19. selamat hari lahir!!!
    semoga diberkati umur, dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan...insya Allah...aamiin ^_^
    minta maaf lambat wish...

    ReplyDelete
  20. SELAMAT HARI LAHIR NORRRRRRRRRRRRRRR :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih harithhhhhhh..:)

      p/s:hadiah tak der ke en.harith?hihik

      Delete
  21. selamay hari lahir kaknor!!! semoga segalanya dipermudahkan..... :)

    ReplyDelete
  22. hepy besday ciknor.. semoga panjang umur, murah rezeki dan semoga hidup diberkati selalu.... amin...

    ReplyDelete
  23. selamat ulg thn kelahiran cik nor, moga panjang umur, murah rezeki, dimakbulkan segala doa n keinginan

    ReplyDelete
  24. cik nor,hepi besday cik nor.semoga sentiasa happy ok :)

    ReplyDelete
  25. Assalammualaikum... cik nor,

    moga anda sukses dalam apa jua yg diceburi...amin

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      thanks...aamiin

      Delete
  26. happy belated birthday cik nor! sorry sally busy sgt weekend..nmpk post tp x smpt nk wish!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sally...xper..cik nor faham..:)

      Delete
  27. happy belated besday cik nor.. :)

    ReplyDelete
  28. Lama tak singgah sini.. Selamat hari lahir cik nor.. :-)

    ReplyDelete
  29. La....terlewat le ni ucap Hepy Bezday....apa pun okje doakan moga doa cik nor dihari lahir akan dimakbulkan Allah

    ReplyDelete
  30. Alamak c.Nor..hu3..dah terlepas la plak =) selamat Hari lahir..smoga pnjang umur dan dimurahkan rezeki...amin Ya Allah

    ReplyDelete
  31. Maaf, lambat menitipkan ucapan. Selamat hari lahir cik nor.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...