KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 31, 2013

Free Birds - Kaki Wayang



Summary:

In this irreverent, hilarious, adventurous buddy comedy for audiences of all ages, directed by Jimmy Hayward (Horton Hears a Who!), two turkeys from opposite sides of the tracks must put aside their differences and team up to travel back in time to change the course of history – and get turkey off the holiday menu for good.There are a lot of food that people should consider taking of the menu, like maybe sharkfin soup and foie gras. Not sure if turkey is one of them though.

p/s : macm best jer citer nie..:)

52 comments:

  1. cik nor dapat free ticket nuff tak? he he he... macam comel dan best cerita ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdapt lagi farah..bru buat promation..hihi...tu lah pasal farah..:)

      Delete
  2. anak-anak kecik lagi.. nak pergi wayang tak berbaloi.. cerita tak habis anak-anak dah nak kuar.. tunggu keluar dvd ajelah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?bagus tgk dvd klu anak2 masih kecik..:)

      Delete
  3. Ini punca2 bakal mak2 dipow oleh anak2 semasa musim cuti sekolah nnti. termasuklah akak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...oklah tu akak..skali sekala jer..:)

      Delete
  4. mcm best gak citer ni...
    lgpon dah lama tk tgk wayang..hehee

    ReplyDelete
  5. dah lama tak tgk movie.kena tggu anak besar baru boleh.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli DVD jer sarah..tgk kat umah sambil main ngn anak2..hihik

      Delete
  6. budak-budak mesti suka nie...mak budak suka tak...? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure dah akak...mak bdak pn lbh kurang jer..hihik

      Delete
  7. cik nor, Okje mcm tak teringin nak tengok je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh jer akak...bawak anak2 skali sure diaorang suka..:)

      Delete
    2. dah tak teringin nak tengok buat apa nak bawak mereka hehe

      Delete
    3. alah..apa susah akak g jer ngn cik abe jer..hihik

      Delete
  8. Bestnya...mesti best movie ni cik Nor:)

    ReplyDelete
  9. macam comel je.. macam best je cite ni... :)

    ReplyDelete
  10. Macam best je cite ni.....comel je tengo burung2 tu..hehe

    ReplyDelete
  11. erm...lama dah tak tengok wayang dah...

    ReplyDelete
  12. tak suka gi panggung... sejuk. orang tua asik nak terkencing!

    haha

    ReplyDelete
  13. comelnye ayam
    sure jln citernya kelakar

    ReplyDelete
  14. wahhhh...mcm seronok jer kalau bwk anak buah tgk cerita ini..^^

    ReplyDelete
  15. macam best ni..hhihi...lama dah tak tgk wayang...dapat tiket free pun kasi org je :P

    ReplyDelete
  16. huu,tak pernah pun join actvt nuff ni

    ReplyDelete
  17. anak2 akak tentu suka citer macam ni...

    ReplyDelete
  18. macam best je citer kartun ni.mesti kelakar!

    ReplyDelete
  19. wahhhh mcm menarik jer.. macam best jer citer ni hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...