KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 19, 2013

Segmen : Bloglist Oktober



Dah lame gak aku tak tukar bloglist aku tu haa, untk bulan oktober nak rombak plak, kasi rakan2 blogger laen masuk, hehehe. Segmen aku simple2 jer dan aku hanya cari 10 rakan blogger yang bertuah untk dimasukkan dalam bloglist blog aku ni haaa.

Syarat :

1. Buat entri tajuk "Segmen : Bloglist Oktober"
2. Amik printskrin atas, letak dalam entri tu dan backlink ke sini.
3. Tulis jer ape korang nak.
4. Daannnn, publish. Letak link entri kat bawah, hehe. Siap.

Segmen ni kejap jer, 19hb September 2013 tamat,  nanti senarai rakan blogger yg join aku listkan :)


p/s:sempat ke tak? Tak tahu lah....paly terima ke tak? harap paly terima lah entry nie..hehe

36 comments:

  1. selamat bersegmen cik nor~ dpt tu..jgn risau huhu

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dan good luck... semoga berjaya :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. waalaikumusalam

      xper lain kali paly buat lagi..:)

      Delete
  4. semoga berjaya cik nor sayang :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...