Breaking News

segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013



syarat-syaratnyer :

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. macam biasa... letakkan banner diatas yer...ayu suka sangat bunga ros..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
4. buat tajuk " segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013 " 
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni sebulan hingga 18/10/2013....hehehe....jam 10 malam

p/s: malas nak menaip..copy smua kak ayu punya.Harap kak ayu tak marah cik nor.Saper2 yang nak join boleh la click banner kat atas..:)

32 comments:

  1. Assalammualikum...cik nor,

    selamat bersegmen k..

    mselim3

    pls: moga lagi banyak kenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim

      terima kasih..:)

      p/s: insyaAllah ..aamiin.

      Delete
  2. terima kasih banyak2 ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai bloglist...nanti boleh la sama2 kita blogwalking ke blog rakan2 blogger yang lain...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  3. as salam
    saya dari sagmen yang sama
    jempot bertandang ke laman saya

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  4. http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya. Rajinnya sertai segmen.

    ReplyDelete
  6. dtg singgah
    dari segmen yang sama
    http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  7. hye awak! bw here. lin dtg dari segmen yg sama. salam kenal.btw done follow

    http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete