KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 12, 2013

Segmen 1st Mama


Kredit :  ChickenFloss
A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.
Baiklah, semuanya sudah jelas kan. Mama akan tutup segmen mama pada 30hb September 2013. Mama mencari 15 pemenang bertuah. Pemilihan berdasarkan random. Jika penyertaan kurang dari 30 bloggers, automatik terbatal. Jangan lah... kesian mama.....
p/s: Mama jangan marah cik nor sebab cik nor copy semua mama punya.hihik..Cik nor memang pemalas sikit mama.Malas sikit yer mama bukan malas banyak..hihi.Harap mama maafkan..:)

90 comments:

  1. hai cik nor,.. assalamualaikum,
    alhamdulillah, mendapat sambutan juga akhirnya...
    terima kasih join segmen 1st mama ye.. :)

    Lovely:
    Mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai mama...waalaikumusalam

      sama2 mama..:)

      Delete
  2. selamat bersegmen =) confirm lebih 30..

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen dan semoga berjaya cik nor.

    ReplyDelete
  4. haha, gud luck je lah, tak sempat nak join

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen sis, kenit terjah dari segmen yg sama (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. dah baca....

    isi tabung nuffnang satu


    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  7. http://husnamichi.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah TB dapat join..syukur..gud luck korangg.done follow.. ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  9. hi salan kenal!
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  10. hai..salam kenal...wanie singgah dari segmen yang sama..done follow sini..:D

    ReplyDelete
  11. hai..salam kenal...wanie singgah dari segmen yang sama..done follow sini..:D

    ReplyDelete
  12. hai..salam kenal...wanie singgah dari segmen yang sama..done follow sini..:D

    ReplyDelete
  13. #743

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  14. Hai...Dtang BW

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  15. salam.. dari segmen yang sama..singgah sini.. done folo sini.. sudi sudi singgah :
    SI RATU DI HATI SI DIA http://warnawarnithecolorz.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..
      terima kasih..InsyaAllah..:)

      Delete
  17. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen yang sama kak..
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  19. MG baru joiin, nsib baik sempat nk join segmen mama

    gud luck! :)

    ReplyDelete
  20. Singgah dari segment sama


    good luck

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    a.k.a
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3510/4364910

    ReplyDelete
  21. Singgah dari segmen yang sama. done follow^^

    http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  23. Singgah sini dari segmen yang sama,
    Segmen 1st Mama
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    Dress Mahal Menunggu Untuk Dimenangi

    ReplyDelete
  24. singgah sini dari segmen yang sama...

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  25. dtg dari segmen mama .

    http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  26. terjah sini dari segmen 1st mama..good luck ye
    http://www.kisahsidairy.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  27. assalam...dr segmen yg sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  28. singgah dari segmen yg sama..
    http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  29. dr segment y same..singgah n follow...jempot singgah kembali...
    btw g.luck ye....
    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...