KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, September 28, 2013

Layan Sabtu




p/s: Nampak benor cik nor tak der idea..main tampal jer.haha..Harap ianya memberi makna yang mendalam hidup korang..:)

42 comments:

  1. betul²..kwn masa susah & senang..:)

    ReplyDelete
  2. yang penting isi tabung kami. dah isi tabung anda. sokongan anda ptg,

    ReplyDelete
  3. hihi...yang penting bahagia...hihi...
    letak apa2 pon boleh :)

    klik nuffnang :)

    ReplyDelete
  4. Susah nak dapat kawan masa susah..huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. betol 2 =) ssh sng bersama..tp dlam 10 psti ada 1..slmat berhujung minggu

    ReplyDelete
  6. Setuju....tapi susah nak jumpa kawan yg sntiasa bersama saat kita susah...
    Pssstttt...terdelete pulak komen kat atas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak..:)
      p/s: cik nor dah del kan dah..hehe

      Delete
  7. saya pon suka main tampal2 macam ni.. asl kan msg tu sampai kat semua org ^_6

    ReplyDelete
  8. susah senang bersama....bila senang kita bantu orang yg susah..bila kita susah pulak, ada orang membantu kita :)

    ReplyDelete
  9. tapi mmg betul pun ape yang nor ckp..^^

    ReplyDelete
  10. memang nampak tak de idea cik nor hehe

    ReplyDelete
  11. saling lengkap-melengkapi antara 1 sama lain..

    ReplyDelete
  12. ni baru betul true friend kan. susah senang bersama :)

    ReplyDelete
  13. jongkang jongket.. skrg nie ssh nk jupe.. ader pun yg plastik jer..

    ReplyDelete
  14. wah! permainan masa kecik ni Cik nor...:)

    ReplyDelete
  15. setuju sama posting diatas. Terimakasih atas sharing nya kak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...