KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, September 30, 2013

Ke Mana Cik Nor??

Assalamualaikum...

Mesti korang rindu ngan blog cik nor nie kan?Cer angkat tangan saper yang rindu...alamak tak der pun.. malu nya cik nor.Cover malu...:).Malas nak merapu panjang2.Sebab cik nor nak cepat nie.Just ambik masa 2 3 minit macam tu jer.Banyak kerja nak kena settle.Semalam satu hari tak updates blog.Harap maaflah kepada raka2 blogger yang menunggu entry baru dari cik nor.

Alahai cik nor nie macam lah glemer sangat orang nak rindu2 bagai.Followers pun tak sampai 1k dah tak payah nak berangan femes yer cik nor.haha.Hari nie cik nor updates blog tanpa gambar.Just ayat merapu yang keluar dari kepala cik nor jer.Hari nie dan semalam kerja bertinbum kat atas meja cik nor.Nie pun cik nor curi masa jap nak jenguk korang.Kalau yang cik nor tak bw tu harap maaf la sebab cik nor kesuntukan masa.Biasa cik nor banyak masa terluang.Semenjak 2 menjak nie bz memanjang.Nie betul2 bz yer buka buat2 bz yer..huhu

Moga esok dapatlah cik nor updates blog seperti biasa.Doa2kan lah yer kawan2..Rindu nak jejalan kat blog korang tak masa mencemburui cik nor.harap maklum yer kawan2.huhu

Oklah..esok ada masa cik nor coret panjang2 lagi kat sini.Babai..:)

42 comments:

  1. sm la kite.. curi2 ms je update blog...

    ReplyDelete
  2. sibuk ye...yg ptg saya dah isi tabung anda...ada masa jalan le ke blog saya.

    ReplyDelete
  3. padanlah senyap je akakku ini... hihi...takpe cik nor, mama ngerti..

    ReplyDelete
  4. moga dipermudahkan urusan nor
    Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    ReplyDelete
  5. sama la kita cik nor. busy busy :)

    ReplyDelete
  6. bila dtg busy tu kan.. rindu juga pd dunia blog kan..

    ReplyDelete
  7. salam cik nor.klu cik nor busy, dina lg lahnya..tp sekali dpt jenjalan blog kwn2 rasa seronok sgt.yela kan,asyik kengkawan je jln umah kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..owh yer ker?segan kan asyik org dtg umah kita..kita dok senyap kat umah jer..huhu

      Delete
  8. Saya angkat tangan ni cik nor. Dapat kira tak?

    ReplyDelete
  9. xpe cikNor =) utamakn kerja dulu..blogging ni part time je..sy angkat kening boleh x?? ngeee

    ReplyDelete
  10. sally angkat tangan! nampak tak..? nampak tak..??

    ReplyDelete
  11. patutla akak rasa sunyi jer bila berblog..Cik Nor busy ropanya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..rindu jgk akak kat cik nor..thanks kak..:)

      Delete
  12. Samela kite cik nor.Keje banyak.Kenala dahulukan keje kn.Huhuh.Jangan lupe jage kesihatan dear. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..pttlah dah lama tak baca entry baru sha...thanks sha...sama dgn sha jgk..:)

      Delete
  13. didiey angkat 2 tangan!!!!

    kalau busy, ce cik nor buat auto publish..so xpyh ngadap blog hari2 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..thanks..hihik

      haha..nak buat draf pon tak sempat cik didiey..mcm mana tu?haha

      Delete
  14. Assalammualaikum.. cik nor,

    sibuk tu... takper dulu kan mana g penting...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim
      ok..mselim..thanks..:)

      Delete
  15. klu dh busy mmg tak leh kata apa la kan hihihi

    ReplyDelete
  16. surelah rindu cik nor kan selalu bw kat blog okje walaupun komen ciput je hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...