Breaking News

Invitation to Nuffnang's #LepakWithNuffies (Sept 2013)

Howdy Nuffnanger,

Congratulations! You've been selected as one of the 15 bloggers to be invited to this month's #LepakWithNuffies session! The details of the event are as follow:

Date: 20th of September 2013 (Friday)
Time: 8:00PM - 10:00PM
Venue: Meeples Subang Jaya, 64-1, Jalan SS15/4D, 47500 Subang Jaya, Selangor

This is meant to be a very casual mingling session between Nuffies and Nuffnangers, so don't worry about being too formal with us! The awesome people at Meeples will be providing the boardgames and have agreed to give each Nuffnanger 2 free drinks each!

To confirm your attendance for this event, kindly RSVP by filling up your details in the form prepared hereDeadline to do so is 3.00pm, 19th of September 2013 (Thursday).

Please note that this is a single invite only.

Looking forward to LEPAK with you and chat over a game of Cluedo! :)
Cheers! 

Joelle Choong
Executive, Community
Nuffnang Sdn Bhd

p/s: Kira glemer jugak lah blog cik nor nie selalu dapat jemputan dari nuffnang tapi sayang tak dapat pergi kerana tempatnya jauh.huhu.Cik nor mohon maaf ye en.NUFFNANG.....

46 comments:

  1. huhu untunglah cik nor :) cik nor famous..

    ReplyDelete
  2. Wah! kira glamer ni Cik Nor...
    tu lah kan..jauh sgt nak pegi..apa pun Tahniah ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. glemer tang mana tu atie..?hehe

      terima kasih atie..:)

      Delete
  3. Assalamualaikum. bestnya kak nor.. hehee taniah ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...terima kasih sheila..:)

      Delete
  4. wowww mcm best =) slah seorg drp 15 blogger tu..bru je td tgok sal nuff, ada juga sal lepak ni..he3, pergi la cikNor..dah jemput kan 2..
    P/s~ hp 2 kalau mmpu dah blnja semua blogger kt Malaysia ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best...jauh la fais..klu dekat lama dah join..:)

      p/s: cik nor doakan fais cepat kaya..aamiin..:)

      Delete
  5. tahniah cik nor.. kiranya cik nor ni anak emas nuffnang la.. selalu dapat jemputan..

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya cik nor..pergi la..rugi tau.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauhla farah..huhu..mmg nak g tapi xsempat..huhu

      Delete
  7. cam ne boleh dapat invitation gitu cik Nor? Pergh!! mmg glemer le tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..slalu hanya penyertaan klu dia buat event...td dia call tapi cik nor cakap tak blh pergi..huhu

      rezeki berblogging..:)

      Delete
  8. jauh kan. kalau lah dekat tentu boleh pergi event tu...
    btw, salam rindu dari jaa... lama jaa tak tinggal jejak kat sini kan...
    maaf sgt2.. bizi plus mood kelauttt tu yg lama menyepi tu...heee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal jaa..klu dekat lama dah ajak jaa join skali..hihik
      samalah jaa..mood asyik ke laut jer..malas rasanya nak berblogging..huhu

      Delete
  9. salam

    untungla...ade jemputan..
    kita xde pon..dekat plak tu...

    hehe..tipula dekat..kira dlm 1 daerah je ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam

      untung mmg untung tp tak blh g.Klu blh bagi cik yaya cik nor bagi dah..hehe

      Delete
  10. sama la..slalu dpt invitation
    nk pg tu jauuuuuh..hehe

    ReplyDelete
  11. seronok jugak kalau dapat pergi kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..nak buat macm mana kita dok jauh..huhu

      Delete
  12. lg sekali cik nor tak dapat g..? hihihi...rugi je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..mmg tak dapat g...igt nak past kat sally tp tak dapat la..haha

      Delete
  13. Replies
    1. kna slalu hantar penyertaan klu dia buat event..:)

      Delete
  14. salam.tahniah sb dpt undangan tu,dah tu pergi ek tak ni heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam

      terima kasih..tak pergi..jauh la..huhu

      Delete
  15. bestnye sis...kalau dekat boleh pergi kan :)

    ReplyDelete