KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 12, 2013

Hadiah Dari Blogger Shida...:)


Assalamulaikum

Sebenarnya dari tadi lagi masuk gambar nie.Tetiba bos pulak masuk terpaksalah masukan dia dalam draf dulu sementara tunggu bos keluar.Nasib bos keluar kalau taka sampai ke minggu depan entry nie dok dalam draf tak keluar2.haha.Korang tanya kenapa?Esok cik nor dah cuti hujung minggu lah.Kalau hujung minggu cik nor tak peduli kat blog dah.Cik nor peduli kat makan , tidur dan aktiviti lain lah pulak.hehe..Tidur itu penting sebab nak membulatkan muka macam entry WW cik nor sebelum nie..hehe

Panjang lah pulak cik nor bebel.Straight to the point yer kawan2.Hadiah tu cik nor dapat dari blogger Shida or http://www.duniashida.com/.Alah blogger glemer yang ramai follower tu.Tak terkejarla cik nor tengok followers dia.Dalam 4k lebih macam tu lah rasanya.Tapi yang best Shida nie walaupon followers dia ramai, dia tak sombong.Friendly orangnya.dia sellau jugak komen kat blog merapu cik nor nie.Kalau tak caya korang trylah jadi follower dia n selalu singgah  blog dia.Confirm dia akan singgah balik blog korang.Cik nor jamin...hehe.Cik nor pon lupa cik menang cabutan bertuah untuk apa tadi pengumuman pemenangnya korang boleh klik SINI. Dah start dah sini cik nor.Tapi korang jangan bimbang hari nie perkataan sINI hanya ada satu jer..haha

Oklah..cik nor stop dulu.Kan makin lama menulis makin lama cik nor merapu pulak...hehe

Babai

p/s: Nak balik kampung petang nie...harap2 tak hujan la...aamiin

30 comments:

  1. terbaik hadiah 2 =) tahniah2..

    ReplyDelete
  2. Bestnya...bolehlah berkenalan dgn dia nanti

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...