KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, September 21, 2013

Cenderahati Dari Kluang, Johor



Assalamaulaikum

Hari ni nak share pasal cik nor dapat ole2 dari roomate cik nor.Dia g kenduri kawen kawan dia kat kluang, johor.Jauh gak tu kan?hehe.Walaupon jauh dia yang pergi bukannya cik nor..hehe

Pagi selepas solat subuh, nah kak nor untuk akak.Wah..mula ingat kan hadiah apa rupanya ole2 kenduri kawen.Teruja jap.Almaklumlah pagi2 dah dapat ole2..macam mimpi lah pulak kan.hihi.Bukan main cantik lagi dia balut telur tu.Mula  tu cik nor ingat telur ayam biasa jer.Memang cik cik nor dapat agak apa kat dalam tu.Tapi rupanya telur masin.Kreatif n loaded kan diaorang nie.Guna telur masin sebagai ole2.Bukan mahal ke telur masin sekarang nie?Tapi dari cerita roomate cik nor, emak kawan dia nie memang pengusaha telur masin.Patutlah diaorang tak berkira sangat nak guna telur masin.hehe

Telur tu masih ada lagi dalam freeze.Tak sempat nak makan.Malam tak makan nasi.Bila masa nak makan tak tahu lah.huhu.Apa yang pasti tuala kecil tu cantik bangat..hehe

oklah...selamat berhujung minggu semua..:)

p/s: Jom balik kampung..:)

44 comments:

  1. selamat berhujung minggu cik nor.. comelnya ole-ole tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat brhujung minggu kmbali aiza..terima kasih..:)

      Delete
  2. hehehe...meh kasi telur tu kat sally...sally malam mkn nasi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habis la sally..saper srh lambat mntak..hihik

      Delete
  3. Org yg kawin sekarang kebanyakan nk buat kelainan utk majlis depa supaya tetamu yg pergi majlis tue akan sentiasa igt kt majlis depa.. bagus jugak kan..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu farah...tp kna kluar banyak modal la..:)

      Delete
  4. wahhh best gile kalau dapat cenderahati tu..siap berkain tuala..nak nak nak =D

    ReplyDelete
  5. Kreatif. Tahan lama sikit. Hehe.
    Cik Nor dah kena tag http://invisiblenote.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-vallarys.html :)

    ReplyDelete
  6. best la dpt hadiah yg unik mcm ni...

    ReplyDelete
  7. waah kreatif, siap balut dgn sapu tgn. cantik :D

    ReplyDelete
  8. he3..malam xmkn nsi?? diet ke c.nor?? :D cntik tuala 2..hu3, telur masin trus..bgusnya..

    ReplyDelete
  9. Ini first time sy baca org bg ole2 knduri dengan telur masin.. =_= Serius ni.. Tp dunia skrg mmg macam2 ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?xper lah asal tak salah disisi agama..:)

      Delete
  10. Telur masin ke, tak pernah dapat lagi.

    ReplyDelete
  11. kenapa bukan cik nor yang datang Kluang? kata nak suruh man belanja.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mana cik nor thu man dok kluang...klu mmg tak pergi la..haha

      Delete
  12. kreatifnya dia balut telur tu.. terus jadi dapat 2 ole2 ye.. :)

    ReplyDelete
  13. so cute!!! sebut kenduri teringin nak mkn nasi minyak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...tunggu nasi minyak cik didiey..hihik

      Delete
  14. Apa lagi cik nor makan ngan nasi kerabu le...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...