Breaking News

Cek Pertama Dari Nuffnang...


Assalamualaikum...

Alhamduliilah..dah habis pon cik nor guna profit dari nuffnang.hehe.Apalah cik nor nie kan dah habis baru nak cerita.Sori yer kawan2.Tak sempat nak updates pasal profit nie.asyik keluar cerita lain jer.Almaklumlah blog cik nor nie merapu jer  lebih.Isi kandungan dia kurang sesangat.Orang nak singgah pon cam boring jer.Thanks la pasal kawan2 yang sudi singgah dan tinggalkan komen untuk cik nor.Cik nor sayang korang ketat2.hehe

Cek nie dah 2 minggu sampai rasanya.Dah siap bank in dan dah siap guna duit tu untk isi petrol kereta cik nor.hihik.Ingat nak suruh budak pejabat cik nor bank in kan skali ngan gaji hujung bulan ni.Tapi nak buat macam mana cik nor exsited sangat dapat duit tu, cik nor suruh budak umah cik nor yang kerja bank islam bank in kan.Gelojohkan  cik nor.Tak sesabarr...haha.Yang baru lagi RM0.60 baru blh cash out.hehe.Thanks pada yang sudi click iklan cik nor..:)

Oklah itulah cerita merapu cik nor untuk hari ini.Ada masa cik nor tulis lagi.Babai..:)

p/s: buah rambutan ngn langsat dah kering dalam pejabat nie coz tak der orang sudi makan dia..hehe

Buat En.Nuffnang terima kasih banyak2 bagi cik nor cek nie...sayang Nuffnang..:)

50 comments:

  1. tahniah kak :) bolehlah belanja fizi lepas nie hihi

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..rezeki Cik Nor..baru ingat nak suruh cik Nor blanja...hehehe..nanti akak tlg klik2 kat iklan cik Nor lagi k..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..ada rezeki nnt cik blanja la akak...InsyaAllah..:)

      terima kasih kak..:)

      Delete
  3. Tahniah cik nor.. rezeki tue..meh isi tabung cik nor lagi 60sen kan tak cukup..=D

    ReplyDelete
  4. wowww...murah reeki..brapa dpt c.nor?? xkongsi pun?? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rahsia..haha...tunggu bnyak dlu...haha

      Delete
  5. dah habis...hihi...la ingatkan nak minta belanja...hihi

    ReplyDelete
  6. Tahniah cik nor..ada juga buat isi minyak petrol...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atie..hehe..side income..:)

      Delete
  7. wah..masyukk..syukur la dapat rezeki berblogging

    ReplyDelete
  8. Wah!! Tahniah2... Untung la dapat cheque... Nanti boleh belanja... Hehehe...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kna diam2 sbb cek nie nilai dia kecik jer..haha

      Delete
  10. mesti byk Encik Nuffnang bagi ni kan.. hehe.. Tahniah Cik Nor.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. adela skit2 aisya...hehe..terima kasih..:)

      Delete
  11. tahniah cik nor.. lagi 60 sen? wah!!!!! sudah boleh tunai lagi bulan depan tu.. hahahaha

    ReplyDelete
  12. tahniah cik nor...hehe..sila kumpul lagi..pastu jgn lupa blanjer ila =)

    ReplyDelete
  13. Tahniah...jangan lupa klik untuk saya dan kawan-kawan.

    ReplyDelete
  14. rezeki rezeki...
    tahniah..nak ckit??? hikhik

    ReplyDelete