KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, September 3, 2013

Bila Nuffnang Merajuk Ngan Cik Nor...

Assalamualaikum...

Maafla sebab lama cuti dan tak banyak entry baru yang cik nor tulis.Ada yang rindu cik nor tak? Wah ramainya yang rindu cik nor rupanya.(bugdet retis..haha) .Terharunya cik nor. Sila gelak dalam hati.Kalau korang gelak kuat2 nanti orang kata korang tak betul pulak.Mana taknya gelak kuat2 past tu sorang2..Tak ke naya bila orang kata" tuan /puan badan lawa/hancem tapi tak betul".Cik nor tak bertanggungjawab yer..haha.

Mak aii..panjang tol pembukaan cik nor.Tajuk lain past tu dia citer lain.Memang hangin satu badanlah saper2 yang baca blog cik nor nie..hihik.Sabar yer sayang2 semua.Sebenarnya macam nie ceritanya.Dulu bukan main banyak lagi cik nor post entry pasal iklan CPUV..tapi sekarang dah tinggal dua jer yg tengah bergoyang gedik macam inul kat blog cik nor ni.Iklan escape ngn lactacyd tu jer.Sedih jer rasa..Semangat nak ber blogging tetiba down jer bila tengok orag lain berderet iklan CPUV masih..Cik nor pulak hari2 check tak der satu pon yang sangkut.Alahai..kecewa sangat2..huhu

Tak tahu apa sebab musabab tetiba jer en.nuffnang ku sayang nie tarik balik semua iklan dia kat blog cik nor nor nie.Adakah blog cik nor nie tak se-glemer blog orang lain.Nak kata cik nor curang tak lah pulak.Huhu.Tak per lah biar En.nuffnang yang mengerti semua ini..huhu.Saja cik nor tak printscreen iklan tu.Sebab frust sangat nie..huhu

Oklah cukup sampai disini cik nor merapu yer..lain kali cik nor merapu lagi..haha


p/s: kepada yang follower cik nor tu jgn lupa tingglkan link d shout box yer..:)

62 comments:

  1. nuffnang main-main tu blog saya pun sama ....pilih kasih ler tu....

    ReplyDelete
  2. Nasib juga Nuffnang ingat kat blog Cik Nor, blog kita xd plak nak bagi duit raya.. dah follow syarat2...tapi belum rezki kot..

    ReplyDelete
  3. sabar la ciknor..mun pun tunggu berbulan2 baru nak dapt be..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh bersabar nie cik mun...Moga2 dpat yg baru esok..aamiin

      Delete
  4. Assalammualikum...cik nor,

    mselim3 nak tanya... cpuv yang lain dah credited ker?...

    mselim3

    pls: mana tahu mselim3 boleh tolong...cer cerita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      Yap yang lain smua dah di kreditkan...tggal 2 iklan jer yang tgh on going..huhu

      p/s:thanks mselim..:)

      Delete
  5. Farah pun bulan nie xdak iklan yg baru lagi.. tp iklan yg sblm nie masih ada 5 iklan lagi dok bergoyang.. hrp2 lama la sikit..baru nak merasa kan..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..banyak lagi tu farah..cik nor tggal 2 jer..tgh tunggu iklan baru nie..huhu...harap2 adalah nanti..aamiin

      Delete
  6. fiza langsung x prnh dpt lg..huhu..sabo jela cik nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar la fiza..moga dapat past ni..insyaAllah..

      Delete
  7. mama lagi hampeh cik nor... seketol je mama dapat sejak 22 hb lagi.... sabo jer lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe lah mama..lps nie cik nor doakan mama dapat bnyak...aamiin..:)

      Delete
  8. takpe..ade nanti rezeki untuk akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..aamiin...thanks azhafizah..:)

      Delete
  9. masa dekat nak raya hari tu semua orang dapat cpuv baru, aiza je yang tak dapat.. terus aiza hantar tiket kepada nuffnang, tanya dia takde iklan untuk blog aiza bagi bulan ogos.. dia jawab ada, tapi mereka ada maslah sebab dekat nak hari raya.. alhamdulillah 2 minggu lepas tu baru dia baik hati bagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..mcm tu ke aizza...cik nor nak hantar tiket jgklah.,...tahniah aiza,,..:)

      Delete
  10. sabar ya Nor..nanti2 mesti byk..akak punya lagi la ciput..blog picisan..huhuhu..nak ceta Nuffnang pun malu..satu je cpuv yg tergedik-gedik..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh sabar nie kak..nasiblah hadiah dari akak sampai semalam..sejuk skit hati cik nor..hihi..InsyaAllah adalah rezeki akak tu nnti..aamiin..












      Delete
  11. Nuffnang majuk2 manja tu.. Lagi 2, 3 ari ok ler tu.. hehe.. Jom buat keje part time! ^_~
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..mudah-mudahan mcm tu la..hehe

      Delete
  12. itu la....Nor selalu majuk dgn sy...ehehe
    eh?der kene mengena ker...ehehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah merajuk..en.harith g makan angin bkn nak ajak cik nor pon..haha

      #tak de kena mengena ngn nuffnang..haha

      Delete
  13. Nanti dapat la tu. Nuffnang bz kot.hehe

    ReplyDelete
  14. sabar cik nor rezeki mndtg kita xtau lg hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh sabar nie shida..hehe..btl tu shida...InsyaAllah lbh banyak dr sekarang..:)

      Delete
  15. sama la cik nor
    kengkadang lambat betul dia nak update
    masuk bulan 8 dia kasi cpuv yg dah start bulan julai
    tp xpe..asalkan ade...
    kasi semnagat sikit nak berblogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..:)
      btl tu yumida..:)

      Thanks yumida..hehe

      Delete
  16. dah lama x check income di nuffnang tu...sbb bila check last april still rm16. malas la.. x naik2 gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..tapi tak per abe kie duit dah banyak..haha...

      Delete
  17. bg sy blog c.nor ni glamer kot =) ramai org terjah sini..he3, sy prasan nuff skrg ni byak tido hu3..nk klik2 pn payah bila terjah blog orang..bab cpuv, hrap phak nuff bglah kt sy sama..nk tggu dulu sblum hntar tiket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..puji lbh nampak fais..haha..gler lah sgt...:)

      tu lah pasal..kna jadi mcm tu erk fais?cer tanya nuffnang skit..haha

      cik nor doakan moga fais dapat cpuv..aamiin..

      Delete
    2. Amin juga =) he3 terima kasih..mmg blog ni best..ada je entri tiap2 hari

      Delete
    3. sama2..thanks fais...entry merapu ke fais..haha

      Delete
  18. mr. nuff tu saja usik kaknor :)

    ReplyDelete
  19. nuffnang merajuk ngan cik nor. tapi pha is merajuk ngan nuffnang. 3 tahun letak iklan tak pernah langsung dapat cpuv.. last2 nuffnang dimadukan.. hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nie lagi bagus..siap dmadukan..madu dia tu bnyak tak bg income?hehe

      Delete
  20. kakk..mcm mana nak buat iklan dgn nuffnang ni??sya dah buat banyak kali tapi blog sye xd ape2...heheh...mcm mana ya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. la..ye ker?ssh jgk akak nak terangkan kat sini..sbb kita kna masukkan kod dia.Anis try cari tutorial dulu...kalau tak jumpa email akak kat normi80my@yahoo.com..:)

      Delete
  21. management error kot kak. akak punya blog femes apee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. may b lah kot...haha..femes lah sgt..femes sha lagi rasanya..:)

      Delete
  22. Saja jer cik nuffnang tu nak mengusik Nor...lepas nI dia bagi banyak2 pada nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 begitulah kak...hehe..InsyaAllah..aamiin

      Delete
  23. Replies
    1. tgh sabar nie waniey..haha..harap2 mcm tu la..:)

      Delete
  24. Cik nor...iklan BE tu rasanye ade musim.Mungkin da abes musim.Nanti ade lg yg baru.Tamo sedeyh2 n down taw.Chaiyouk2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?tp kna ada blogger lain yg dapat tak hnti2..huhu..klu mcm tu okla..:)
      dah tak sedih dah..hihik...dah start blogging dah..:)

      Delete
  25. belum rezeki cik nor lg tu.. insyaAllah dapat jugak nanti.. :D

    p/s : betul la kalau dpt BE mmg excited je nk blogging.. tapi takleh jugak takde BE terus rasa down.. semangat! eh.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin lh kot aisya...aamiin..:)

      p/s:btl tu aisya..BE tu penaik semangat kita nak berblogging..:)

      Delete
  26. Alahhhh..blog okje pun gitu gak cik nor...nak buat cam ne...redho ajelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker? redha jer lah klu mcm tu..haha

      Delete
  27. oo.. dah kredit ye cik nor.. ok la tu.. bersyukur dapat cpuv kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..yag baru tak der lah plk masyukk...alhamdulillah..:)

      Delete
  28. Oh, ya ke. Tapi saya tengok blog cik nor ni boleh tahan juga pengikutnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..alhamdulillah..rezeki berblogging..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...