KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, September 15, 2013

Ahad Yang Boring

Assalamualaikum

Hari sangat2 boring coz cik nor kena kerja.esok dah la cuti  hari malaysia.nak kerja pun xde mood.mintak cuti dengan bos tapi dia tak bagi.huhu.yang cik nor hanggin bila cuti tahunan cik nor masih berbaki 18 hari lagi.entah bila nak habiskan pun tak tahu lah.nak cuti bos tak bagi.huhu

Nasiblah masuk rehat tadi  blackout.hampir 2 jam blackout mintak izin dengan bos untuk balik awal.dok kat ofis pon tak buat apo pon.2 jam blackout dah berpeluh sakan.nasib bos bagi balik.kol 4ptg cik nor balik then sampai kampung kol 5.00 petang.itulah cerita tak puas hati cik nor untuk hari ni.hihi

Jumpa esok yer kawan2.sori update guna samsung galaxy note 2 tp kakak punya .haha






22 comments:

  1. hehehe....KL jugak la happy cuti straight sampai isnin..hehehe

    ReplyDelete
  2. memang tak best bila hari cuti kena keje cik nor..hehe

    ReplyDelete
  3. hihi...susah betol kalau bos cam tu kan..hihi...
    cik akak pun salu kena dengan big bos cam tu...
    sabar je lah jawabnya....

    cik akak rasa...guna phone susah nak taip entri..hahaha...
    kalau cik akak taip...esok lusa bersambung ke tulat lah jawabnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal cik akak...orang cuti nak habiskan annual leave pn dia tak bg.mmg btl2 ssh..huhu

      haha..cik nor pn taip bnyak salah..lbh kurang mcm cik akak...:)

      Delete
  4. deno hari ni tak sihat... tidur je... uhuk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh...bnyakkan rehat..jangan lupa makn ubat yer deno..

      Delete
  5. salam cik nor..

    jaa pun keje gak hari ni cik nor..

    jaa kat sini keje syif, takde maknanya nk cuti mcm org lain yg keje office hour...

    hrmm.. redhoooooo jer laaa..... hihi..

    cik nor keje kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam jaa
      waa..redha jer la jaa..huhu

      Cik nor kerja pejabat perunding kat Cherang nie jer..hehe

      Delete
  6. tak syok kalau org lain cuti kita kerja.. mood kalau tenggelam timbul takpe gak.. kalau tak timbul2 langsung? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl tu aisya..cik nor trus tenggelam tak timbul2..:)

      Delete
  7. ha3..citer xpuas hati ye..he3..bos cina ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya btl..haha...melayu..tap bila org nak cuti mmg kedekut lah nak bg.Baik tak payah bg anual leave..huhu

      Delete
  8. Kelantan tak cuti ke Cik NOr?
    Siannnya.....sabau je bebanyak hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti..tp ahad kerja..cik nor nak ambik anual leave hari ahad, bos tak bg...huhu

      Delete
  9. man datang melawat normi selepas cuti hari malaysia.. hahahaha

    ReplyDelete
  10. la akak xcuti erk hr malaysia..kan ker cuti umum

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti waniey..tp nak direct dr hari ahad tp bos tak bagi..huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...