KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, August 6, 2013

Menang Topup....:)


Assalamualaikum..
Nie second time cik nor menang hadiah topup.Masa first menang tu kat entry INI. Memang terasa amat teruja sangat.Mana tak terujanya jarang2 sekali menang bila join apa2 segmen pon.Tengok orang lain selalu jer menang.Kalau cik nor join 10 segmen,Kalau menang pon mungkin 1/10 kot..haha.Kat atas tu senarai blogger yang join beserta denagn nombor sekali.Then aku punya nombor 24.


Yang nie pulak nombor pilihannya. Macam tak percaya aku yang menang.Dua kali tengok nombor aku dan dua kali jugak aku tengok nombor pilihan..haha.Cik nor nie dah macam menang awards besarlah pulak...haha.Kat entry nie lah aku join segmen tu SINI.

Oklah tak tahu nak tulis apa dah...babai

28 comments:

  1. Tahniah Cik Nor.. Insyaallah ada peluang, Eraz buat segmen lagi.. Jangan lupa join.. :)

    Selamat Hari Raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih eraz...InsyaAllah Eraz..:)


      selamat hari raya kembali..:)

      Delete
  2. wahhhh rezeki raya tu.asyik menang je Nor ni.lepas ni bleh la tlg topup utk org lain pulak kan...ehehe

    ReplyDelete
  3. tahniahhh mohon share topap ;p

    ReplyDelete
  4. tahniah ^_^

    Cantik berseri di Aidilfitiri..
    contest yang ditaja oleh Fair & Lovely Malaysia untuk 10 orang peserta bertuah.
    jom singgah ke www.cikyaya.my

    http://www.cikyaya.my/2013/08/cantik-berseri-di-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  5. tahniah! dpt lah guna kredit tu utk sms kwn2 ucapkan selamat hari raya nanti...

    ReplyDelete
  6. Cik Nor ni memang the Lucky One deh ^^

    ReplyDelete
  7. cayalah cik nor.. rezeki nak raya, tak perlu pergi kedai nak top up.. dapat top up free... sama macam mama, dapat top up free dari cik akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki raya...Tahniah jgk utk mama..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...